ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προτό και… αλλαγές!

Ο αγώνας με την Γιουβέντους πέρασε πλέον στο παρελθόν. Από το βράδυ της Τετάρτης, ο Ολυμπιακός έδειξε πως είναι πανέτοιμος να κάνει μία νέα αρχή στην χρονιά και να αποδείξει πως το πρωτάθλημα για εκείνον ξεκινάει… οριστικά τώρα με την έλευση του Τάκη Λεμονή.

Η συνέχεια περιλαμβάνει την 6η αγωνιστική με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο την Κυριακή στο Καραϊσκάκη σε ώρα… Αγγλίας (16.00). Εκεί που ο πρωταθλητής αναμένεται να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές σε σχέση με τα παιχνίδια των περασμένων ημερών. Κι αυτό γιατί ο Τάκης Λεμονής θέλει να ξεκουράσει κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του που καταπονήθηκαν από τα συνεχή παιχνίδια αλλά και να δώσει τις ευκαιρίες που θέλει σε άλλους.

Κάτω από τα δοκάρια, αναμένεται να ξεκινήσει ο Σίλβιο Προτό, ο οποίος έκανε εκπληκτική εμφάνιση στο Τορίνο κι έτσι παίρνει την επιβράβευσή του από τον έλληνα τεχνικό. Στην αποστολή θα επιστρέψει και ο Στέφανος Καπίνο, το θέμα του οποίου όπως γράψαμε χθες θεωρείται λήξαν.

Νέα πρόσωπα αναμένεται να έχουμε και στην άμυνα των πρωταθλητών αφού ο Ένγκελς είναι τιμωρημένος, ο Βούκοβιτς εξακολουθεί να είναι τραυματίας, αλλά ο Αλμπέρτο Μποτία έχει επανέλθει καθως ήταν στην αποστολή για το ματς κόντρα στην Γιουβέντους. Εκτός αναμένεται να μείνει πιθανότατα και ο Ανδρούτσος, αφού κατά την διάρκεια της χθεσινής προπόνησης υπέστη έναν μικροτραυματισμό μετά από μαρκάρισμα του Ζιλέ.

Τέλος ερωτηματικό παραμένει ποιος επιθετικός θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Ο Εμενίκε παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις του στα τρία τελευταία παιχνίδια, δεν παύει να έχει παίξει κοντά 300 λεπτά (υπολογίσατε και αλλαγή με Αστέρα στο πρωτάθλημα!), οπότε είναι ορατό το ενδεχόμενο να πάρει κάποιες ανάσες από τον Τάκη Λεμονή. Έτσι δεν αποκλείεται να δούμε και πάλι στην κορυφή της επίθεσης τον Ούρος Τζούρτζεβιτς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button