ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προπόνηση, λόγια και “κλειστά χαρτιά” (pics)

Tην μία προπόνηση που της απέμενε να κάνει ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό πραγματοποίησε η Λουκέρνη το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο του Πανιωνίου στην Νέα Σμύρνη.

Οι ποδοσφαιριστές της Λουκέρνης αποδείχθηκαν ελβετικά… ρολόγια στο ραντεβού τους, αφού στις 19.00 ακριβώς, όπως ανέφερε και το πρόγραμμα του αγώνα που είχε δημοσιεύσει ο Ολυμπιακός, βρίσκονταν στην Νέα Σμύρνη για την προπόνησή τους, ενώ δύο λεπτά αργότερα είχαν πατήσει το χόρτο.

Αφού οι Ελβετοί έκαναν τις “αναγνωριστικές” τους βόλτες, συγκεντρώθηκαν γύρω από τον προπονητή τους, Ρενέ Βάιλερ, ο οποίος τους μίλησε για αρκετά λεπτά της ώρας, αναφερόμενος ξεκάθαρα στο πλάνο το οποίο πρόκειται να ακολουθήσει στο αυριανό παιχνίδι. Ωστόσο περίμενε να περάσει το πρώτο τέταρτο, χρόνο στον οποίο μπορούσαν και οι εκπρόσωποι του Τύπου να παρακολουθήσουν την προπόνηση για να προχωρήσει στα υπόλοιπα, κρατώντας ξεκάθαρα “κλειστά” τα χαρτιά του.

Η προπόνηση της Λουκέρνης περιλάμβανε ασκήσεις εκγύμνασης, χαλάρωμα και ένα μίνι δίτερμα για τους παίκτες του Ρενέ Βάιλερ πριν το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Θρύλο στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button