ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προεδρικά συγχαρητήρια στα χρυσά κορίτσια!

ceb2ceb1ceb3ceb3ceb5cebbceb7cf82-cebcceb1cf81ceb9cebdceb1cebaceb7cf82

Τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος εξέφρασε ο διοικητικός ηγέτης της πειραϊκής ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Το έντονο ενδιαφέρον του για όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού φανερώνει σ κάθε περίσταση ο Βαγγέλης Μαρινάκης! Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όποτε του δοθεί η ευκαιρία ενισχύει όλα τα τμήματα με προσωπικές του ενέργειες, δημιουργώντας τις υγιείς συνθήκες, που θα επιτρέψουν στον Αυτοκράτορα να πρωταγωνιστεί παντού!

Το απόγευμα της Κυριακής (22/5) ήταν η σειρά των κοριτσιών του Χάρη Παυλίδη να γίνουν αντικείμενα θαυμασμού του Προέδρου των πρωταθλητών Ελλάδας

Με αφορμή την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος της ομάδας πόλο και μάλιστα με «sweep» απέναντι στην Βουλιαγμένη, ο διοικητικός ηγέτης του Θρύλου εξέφρασε την υπερηφάνειά του και με ανάρτησή του στα social media, έσπευσε να συγχαρεί τα χρυσά κορίτσια και πρώην πρωταθλήτριες Ευρώπης

«Θερμά συγχαρητήρια για το νέο θρίαμβο του πόλο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας! Συγχαρητήρια στα κορίτσια που έγραψαν μία ακόμα σελίδα δόξας στην ένδοξη ιστορία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΦΠ!»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button