ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Προέχει ο Παμβοχαϊκός»

Την άποψη ότι το μυαλό των παικτών του θα πρέπει να βρίσκεται αποκλειστικά στην αναμέτρηση με την ομάδα της Κορινθίας εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν.

 

Το δικό του στίγμα όσον αφορά τις ιδιαιτερότητες, που παρουσιάζει για τον Ολυμπιακό η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παμβοχαϊκό, έδωσε ο Σλόμποναν Μπόσκαν.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» τόνσιε ότι αυτό που προέχει τη δεδομε΄ν στιγμή, είναι η αναμέτρηση με την ομάδα της Κορινθίας , δίνοντας το σύνθημα για την 13η συνεχόμενη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα:

«Ο στόχος μας κόντρα στον Παμβοχαϊκό δεν μπορεί να είναι άλλος από τη νίκη. Στο προηγούμενο παιχνίδι με την Παναχαϊκή είχα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω τους παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής και άπαντες ανταποκρίθηκαν.  Από κει και πέρα στο μυαλό μας είναι πρώτα το ματς με τον Παμβοχαϊκό και μετά ο επαναληπτικός με την Σουργκούτ».

Κόστα: «Επικίνδυνος στην έδρα του ο Παμβοχαϊκός»

Από την πλευρά του ο Άθος Κόστα τόνισε τα εξής: «Η ομάδα μας δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ κατάσταση. Είμαστε αήττητοι τη φετινή σεζόν και σίγουρα αυτό το γεγονός συμβάλει πολύ θετικά στην ψυχολογία μας. Το Σάββατο θέλουμε τη νίκη κόντρα στον Παμβοχαϊκό που είναι ανταγωνιστικός και επικίνδυνος στην έδρα του και από εκεί και πέρα θα στρέψουμε την προσοχή μας στην ευρωπαϊκή πρόκληση που ακολουθεί με τη ρώσικη ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button