ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

Πρεμιέρα με Εθνικό τα κορίτσια

Με φόντο την κατάκτηση του πέμπτου συνεχόμενου τίτλου ξεκινάει η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού τις υποχρεώσεις της στην νέα Α1 αντιμετωπίζοντας τον συντοπίτη Εθνικό (17:00).

Το ιδανικότερο ξεκίνημα στην νέα Α1 θα επιδιώξει να πραγματοποιήσει η πρωταθλήτρια ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου (17:00), η οποία φιλοξενεί τον συμπολίτη Εθνικό.

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη ξεκινούν τη προσπάθειά τους με φόντο την κατάκτηση του πέμπτου διαδοχικού πρωταθλήματος έχοντα φυσικά ως πρωταρχικό στόχο την επιστροφή τους στην κορυφή του ευρωπαϊκού πόλο

Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο στις 17:00 στο Παπαστράτειο και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Αξίζει να τονιστεί πως την Κυριακή και την ερχόμενη Πέμπτη, θα γίνει με την Ντουναϊσβάρος, από την Ουγγαρία, κοινή προετοιμασία, με φιλικές αναμετρήσεις στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της πρεμιέρας αποτελούν οι: Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου, Φουντωτού, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου , Ασημάκη, Μ. Πλευρίτου , Έμολο, Β. Πλευρίτου, Τσουκαλά , Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button