ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρεμιέρα και φούλ για το 44

proanaggelia_veroia_gia_siteH αντίστροφη μέτρηση για την κατάκτηση του 44ου Πρωταθλήματος ξεκίνησε.  Στις 20.30, 0 Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βέροια στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, που σημαίνει και  την έναρξη των εντός των τειχών υποχρεώσεων.

Oυσιαστικά ο προβληματισμός που έχει ο Πάουλο Μπέντο δεν είναι άλλος από την ανετοιμότητα των Φορτούνη -Τσόρι. Με τον πρώτο, εκτός από τον τραυματισμό στον αστράγαλο, να έχει και την καταπόνηση από τα ταξίδια με την Εθνική ενώ και ο Τσόρι δεν είναι στο 100% .

Βέβαια η λύση υπάρχει και δεν είναι άλλη από τον Μάρκο  Μάριν. Ο Γερμανός,  αγωνίζεται στην εν λόγω θέση και  λογικά θα ξεκινήσει. Από κει και πέρα θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Σεμπά-Πάρντο ,Ελιουνούσι για δύο θέσεις στα άκρα. Μιλιβόγεβιτς-Μάρτινς  στη μεσαία γραμμή, Ρέτσος -Μποτία στην άμυνα ,Φιγκέιρας,Ντε Λα  Μπέγια στα άκρα της άμυνας και Καπίνο κάτω από τα δοκάρια.

Το Καραϊσκάκη,αναμένεται να είναι γεμάτο με τον κόσμο της ομάδας να δίνει δυναμικό παρών   και να ανταποκρίνεται στην πρόσκληση, από πλευράς των οργανωμένων , όσοι βρεθούν στο γήπεδο να φορέσουν την “Ερυθρόλευκη” φανέλα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button