ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Πραγματικό το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού!»

dz

Το έντονο ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας προς τον Μπάλαζ Ντζούντζακ επιβεβαίωσε ο ατζέντης του 30χρονου διεθνούς Ούγγρου επιθετικού.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Το όνομα του Μπάλαζ Ντζούντζακ έχει βρεθεί για τα καλά στο μεταγραφικό προσκήνιο του Ολυμπιακού τις τελευταίες ημέρες.

Ο 30χρονος διεθνής Ούγγρος φορ, που πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στο πρόσφατο Euro της Γαλλίας φέρεται να βρίσκεται πολύ ψηλά στο «κάδρο» των πρωταθλητώνΕλλάδας

Ο μάνατζερ του παίκτη Γιόζεφ Βοροσμπαράνι από την πλευρά του έρχεται να παραδεχθεί δημόσια το ενδιαφέρον του Θρύλου προς τον πελάτη του, σημειώνοντα ςωστόσο, ότι αυτό που προέχει τη δεδεομένη στιγμή γι τους Πειραιώτες, είανι να συμφωνήσου με τη ομάδα στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής, την Μπούρσασπορ.

Όπως γράφει η ιστοσελίδα «bursahakimiyet.com.tr», ο Ντζούντζακ δεν αναχώρησε μαζί με την αποστολή της τουρκικής ομάδας, δεδομένου ότι βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις

«Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που μας ικανοποιεί σε κάθε τομέα. Το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας είναι πραγματικό, αλλά θα πρέπει πρώτα να τα βρει με το κλαμπ (σ.σ. Μπούρσασπορ)» αρκέστηκε να σημειώσει ο ατζέντης του διενούς Ούγγρου φορ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button