ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Πραγματικά θα με …μισήσουν!»

delany

Αινιγματικό μήνυμα στα social media ανέβασε ο Αμερικανός γκαρντ της Λοκομοτίβ Κούμπαν, όσον αφορά την απόφαση που θα πάρει για την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών και μη συλλόγων έχει προσελκύσει ο Μάλκομν Ντιλέινι! Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος προέρχεται από μία σούπερ σεζόν με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Κούμπαν μένει ελεύθερος και όπως είναι φυσικό το όνομά του έχει δει να φιγουράρει ως υποψήφιος μεταγραφικός πόθος πολλών ομάδων. Μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός!

Μέσα στις επόμενες ημέρες ο χαρισματικός γκαρντ αναμένεται να πάρει την τελική του απόφαση αναφορικά με την ομάδα που θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και όπως είναι εύλογο, η αγωνία βρίσκεται στο …κατακόρυφο!

Ο ίδιος, πάντως, με ένα «tweet» φρόντισε να ανάψει… φωτιές, αφού τα λεγόμενά του κινούν πολλές υποψίες όσον αφορά την ομάδα με την οποία θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν

«Η επόμενη κίνηση είναι πάντα η καλύτερή μου κίνηση. Αλλά με αυτή η επόμενη κίνηση, πραγματικά θα με μισήσουν», γράφει με αινιγματικό τρόπο ο Αμερικανός γκαρντ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button