ΜΠΑΣΚΕΤ

«Πρέπει να πεισμώσουμε»

Άμεση ανασύνταξη δυνάμεων συνέστησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ενόψει της δύσκολης κι απαιτητικής συνέχειας που περιμένει τον Ολυμπιακό σε όλες τις διοργανώσεις.

 

Αγνώριστος παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός στο «Παλάου Μπλαγουκράνα» γνωρίζοντας βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα με 73-51

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν από τους παίκτες που προσπάθησαν να περισσώσουν την κατάσταση, όμως από ένα σημείο κι έπειτα παρασύρθηκε κι αυτός από την γενικότερη μετριότητα και την έλλειψη ενέργειας, που χαρακτήρισε τους «ερυθρόλευκους»

Με τον διεθνή φόργουορντ στις δηλώσεις του να τονίζει ότι γενικότερα η ομάδα δεν φάνηκε έτοιμη πνευματικά γι’ αυτή τη μεγάλη αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν ήμασταν έτοιμοι γι αυτό το παιχνίδι. Ψυχολογικά χάσαμε τις περισσότερες μάχες στα ριμπάουντ, αλλά και περισσότερα λάθη από ασίστ που είχαμε στο παιχνίδι. Ήταν θέμα ετοιμότητας. Όταν μπαίνεις έτσι σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι δεν μπορείς να κερδίσεις κάτι».

Για το αν υπάρχουν θετικά στοιχεία που μπορούν να προκύψουν από την συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Πρέπει να πεισμώσουμε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ και να μην θέλουμε να δείξουμε ξανά τέτοια εικόνα. Από εκεί και πέρα και για τον κόσμο να μην ξαναδείξουμε τέτοια εμφάνιση. Από εκεί και πέρα θα δούμε και τα λάθη μας».

Για τα επόμενα παιχνίδια: «Είναι σημαντικό το παιχνίδι με τον Άρη. Πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα. Ούτε τις νίκες πανηγυρίζουμε, ούτε μένουμε στις ήττες. Δεν πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό το παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός υπέπεσε σε πολλά λάθη: «Ήταν πολύ κακή εμφάνιση. Θα έχουμε μερικές μέρες μετά το παιχνίδι με τον Άρη για να αναλύσουμε το παιχνίδι και να δούμε τα λάθη μας όλοι μαζί».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την επόμενη αγωνιστική της Ευρωλίγκα: «Αυτό το παιχνίδι είναι μετά τον Άρη. Επικεντρωνόμαστε εκεί για την ώρα. Είναι πολύ σημαντικό γιατί χάσαμε το παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και θα είναι σημαντικό να κάνουμε μια νίκη στην Euroleague».

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button