ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πρέπει να κερδίζουμε πάντα!»

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός οφείλει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας εξέφρασε ο Μπράουν Ιντέγε.

Στον έβδομο ουρανό πετούσε ο Μπράουν Ιντέγε με αφορμή ο γκολ που πέτυχε απέναντι στην Ξάνθη, αλλά και από την εν γένει εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην ακριτική ομάδα

Ο διεθνής Νιγηριανός φορ, ο οποίος έφτασε αισίως τα 10 τέρματα στην φετινή Super League, είχε κάθε λόγο να νιωθει χαρούμενος από τα επιτεύγματα τα δικά του, αλλά ακι της ομάδας του, τονίζοντας την ανάγκη ο Ολυμπιακός να παλεύει να κερδίζει σε κάθε ματς

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπράουν Ιντέγε

 

Για το αν τον επηρέασαν οι πολικές καιρικές συνθήκες:

«Ήρθαμε προετοιμασμένοι ότι θα γνωρίσουμε δυσκολίες, ξέραμε για το κρύο και είμαστε ευτυχισμένοι που πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Για το γεγονός ότι προηγείται στον πίνακα των σκόρερς της Super League:

«Νομίζω ότι μέχρι στιγμής τα πηγαίνω καλά και είμαι χαρούμενος για αυτό. Είμαι πραγματικά πολύ ικανοποιημένος από τη νίκη. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και με γεμίζει χαρά ότι με το γκολ μου βοήθησα την ομάδα να κερδίσει. Γνωρίζαμε πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι για εμάς και αυτή η νίκη και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και στη συνέχεια».

Για την αγωνισιτκή του μεταμόρφωση προς το καλύτερο

«Η μεγάλη αλλαγή είναι ότι φέτος σκοράρω περισσότερα γκολ. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα να καταφέρνω να σκοράρω. Θα προσπαθήσω να βάλω ακόμη περισσότερα γκολ και στο τέλος θα δούμε τι έχω πετύχει».

Για τις φιλικές σχέσεις που έχει αναπτύξει με τον Ματ Λοτζέσκι:

«Ναι, είναι αλήθεια. Έχουμε παίξει τρίποντα. Κάποιες φορές κερδίζω, κάποιες άλλες χάνω. Εκείνος με διδάσκει μπάσκετ και με έχει κάνει φαν του αθλήματος, ενώ εγώ του διδάσκω ποδόσφαιρο».

Για το αν έχει θεωρεί ότι έχει κριθεί ο φετινός τίτλος του πρωταθλητή:

«Έχουμε πολλά παιχνίδια να παίξουμε ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος».

Σε ερώτηση για το εάν ο ίδιος και συμπαίκτες του έχουν πεισμώσει για το γεγονός ότι κάποιοι δεν τους θεωρούσαν φαβορί για την κατάκτηησ του φετινού τίτλου, τόνισε:

«Ποιος το είπε αυτό; Είμαστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα. Πρέπει να κερδίζουμε πάντα».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button