ΜΠΑΣΚΕΤ

«Πρέπει να είναι προετοιμασμένοι!»

Τη θετική του ενέργεια με αποδέκτες τους συμπαίκτες του, έσπευσε να μεταφέρει ο Έρικ Γκριν μέσω του blog  που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

 

Ο Έρικ Γκριν μπορεί να μη δώσει το παρών στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στο Ρέθυμνο, λόγω γαστρεντερίτιδας, ωστόσο, φρόντισε μέσω του blog  που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ να δώσει τις δικές του … οδηγίες στους συμπαίκτες του

Ο Αμερικανός γκαρντ, λοιπόν, τόνισε πως το ματς με τους Κρητικούς κρύβει παγίδες και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι, ώστε να φτάσουν σε μία ακόμη νίκη, που θα τος φέρει ακόμη πιο κοντά στην εξασφάλιση της πρωτιά της κανονικής περιόδου

Επίσης, δεν παρέλειψε να σταθεί και στον νέο τραυματισμό του Ματ Λοτζέσκι  στον οποίο ευχήθηκε να επιστρέψει γρήγορα στην ενεργό δράησ

Αναλυτικά ταόσα έγραψε ο Ερικ Γκριν:

«Μην γκρεμίσουμε ό,τι χτίζαμε…

Φίλες και φίλοι μου καλησπέρα! Για μένα βέβαια δεν είναι τόσο καλή η μέρα γιατί οι στομαχικές διαταραχές που αισθάνομαι δεν θα μου επιτρέψουν να ταξιδέψω με την ομάδα. Ελπίζω εσείς όλοι να είστε καλά και να περνάτε όμορφα.

Η σεζόν έχει μπει στην τελική της ευθεία και για άλλη μια φορά, καλούμαστε να δώσουμε ακόμη ένα παιχνίδι. Το τέταρτο σε διάστημα οκτώ ημερών. Έως τώρα έχουμε κερδίσει τα δύο από τα τρία και τώρα αντιμετωπίζουμε μια ομάδα εξαιρετική στην έδρα της που έχει κερδίσει ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης. Μπροστά στο κοινό τους έχουν κάνει μεγάλες νίκες και θα πρέπει να είμαστε φοβερά προσεκτικοί και έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι.

Πριν αναφερθώ στο ματς, θέλω να πω κάτι για τον Ματ. Πραγματικά ήταν ένα σοκ για εμάς. Οι στιγμές που πέρασαν μέχρι να μάθουμε τελικά ότι δεν ήταν κάτι τρομακτικά σοβαρό. Να ξέρει ο Ματ, όπως και ο Ντάνιελ, πως τους περιμένουμε σύντομα κοντά μας και αυτές οι αναποδιές μας κάνουν πιο δυνατούς και μας δίνουν έξτρα κίνητρο να συνεχίσουμε και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, το Ρέθυμνο παίζει γρήγορα και του αρέσει πολύ να ανοίγει τον ρυθμό και το σκορ. Πρέπει να τους βγάλουμε εκτός ρυθμού, να τους δυσκολέψουμε στις αποφάσεις τους και να τους βγάλουμε από το πλάνο τους. Έτσι, θα φτάσουμε στη νίκη που τόσο θέλουμε ώστε να μείνουμε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Θα είναι κρίμα να γκρεμίσουμε ό,τι χτίζουμε όλο τον χρόνο. Θέλουμε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα play off και γι αυτό χρειάζεται να κάνουμε ακόμη τέσσερις νίκες στα τέσσερα ματς που μένουν, για να πάρουμε το πλεονέκτημα.

Με εκτίμηση,

Ερικ».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button