Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή»

1563348-1

Καμπανάκι στους παίκτες του για τα σημάδια χαλαρότητας που επιδεικνύουν στα τελευταία  παιχνίδια της Basket League έκρουσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος.

 

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση λέει ο θυμόσοφος λαός μας και το συγκεκριμένο απόφθεγμα φαίνεται να ανταποκρίνεται πλήρως στον Ολυμπιακό της φετινής Basket League

Ο Γιάννης Σαιρόπουλος στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε της δύσκολης εκτός έδρας νίκης επί του Άρη (63-70) έσπευσε να θέσει τους παίκτες του προ των ευθυνών τους:

«Πάντα είναι σημαντικό να κερδίζουμε σε αυτή την έδρα. Πρόκειται για μια ομάδα ο Άρης αρκετά καλά δουλεμένη, ξέρει καλά που να χτυπήσει και ποιον. Είχαμε τον πλήρη έλεγχο θεωρώ πλην του πρώτου πενταλέπτου στο πρώτο δεκάλεπτο. Ξεκινήσαμε καλά το δεύτερο ημίχρονο, αλλά κάπου εκεί στους 16 πόντους πιστέψαμε ότι το ματς τελείωσε, χαλαρώσαμε κάπως αμυντικά, ο Άρης έβαλε κάποια μακρινά σουτ και εύκολους πόντους και μείωσε στο καλάθι. Αλλά και πάλι εκεί είχαμε καλές επιθετικά επιλογές, βελτιώσαμε την άμυνα μας και φτάσαμε στη νίκη. Είναι μια καλή νίκη και τίποτα παραπάνω. Συνεχίζουμε. Καλή συνέχεια στον Άρη και τον κόουτς» ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιάννη Σφαιρόπουλου, για να αναφερθεί στη συνέχεια στον τρόπο διαχείρισης των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος:

«Δεν ξέρω αν είναι χαμηλότερο, η έλλειψη ενέργειας και συγκέντρωσης, είναι βασικό θέμα για την ομάδα μας. Οι παίκτες είναι επαγγελματίες και πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή και εμείς να τους έχουμε έτοιμους ανά πάσα στιγμή. Να είμαστε έτοιμοι και να παίζουμε σωστά, με ενέργεια, πάθος και ομαδικότητα ανά πάσα στιγμή. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, το πρόγραμμα είναι δεδομένο, δεν αλλάζει, οπότε με αυτό πρέπει να πορευτούμε».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button