ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πρέπει να δούμε τί έφταιξε!»

Στην ανάγκη για αλλαγή του  προσώπου που επιδεικνύει ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα αναφέρθηκε ο Στέφανος Καπίνο.

 

Την επανεμφάνισή του στο πρωτάθλημα πραγματοποίησε ο Στέφανος Καπίνο απέναλτι στον Παναθηναϊκό, ωστόος η θετική του παρουσία δεν συνοδεύτηκε από κάποιο θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό

Ο διεθνής πορτιέρο στις δηλώσεις του υπήρξε ξεκάθαρος όσον αφορά την αναγκη για άμεση βελτίωση του αγωνιστικού προσώπου που παρουσιάζει η πειραϊκή ομάδα

Επίσης, ο Ελληνας γκολκίπερ υποστήριξε πως υπάρχει σίγουρα κούραση στην ομάδα, ωστόσο αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποτελέσει δικαιολογία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφανος Καπίνο:

Για την ατομική του επίδοση:

«Εντάξει τώρα δεν θέλω να μιλήσω σε ατομικό επίπεδο. Στο ομαδικό καταφέραμε να απογοητεύσουμε τον κόσμο μας σε ακόμη ένα ντέρμπι. Πρέπει να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας. Είμαστε μία ομάδα που δεν μας λείπει τίποτα, έχουμε το υψηλότερο μπάτζετ και δεν είναι εικόνα αυτή που παρουσιάσαμε. Όταν τα έχεις όλα έτοιμα, κάτι φταίει. Θα πρέπει να δούμε τι ακριβώς φταίει, να προβληματιστούμε για να καταφέρουμε να αλλάξουμε την εικόνα μας. Είναι κρίμα τόσο για εμάς, για την ομάδα, για τη διοίκηση, για τον κόσμο και τον Πρόεδρο, καθώς μας παρέχουν τα πάντα και δεν μπορούμε να τους δώσουμε πίσω τίποτα. Αυτή είναι η αλήθεια».

Για το αν υπάρχει κούραση στην ομάδα με τα συνεχόμενα παιχνίδια:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ψάχνω δικαιολογίες. Είχαμε πολλά παιχνίδια σίγουρα υπάρχει κόπωση όμως σε αυτά τα ματς πρέπει να ξεπερνάς αυτά τα προβλήματα. Υπάρχει κούραση κάθε τρεις μέρες είχαμε παιχνίδια. Είναι και η ψυχολογία μετά τον αποκλεισμό μας από την Ευρώπη. Πρέπει να δούμε τι έφταιξε και να δουλέψουμε σκληρά γιατί δεν αξίζει σε κανέναν μας αυτή η κατάσταση».

Για το αν μπορεί να αλλάξει την εικόνα του ο Ολυμπιακός:

«Επιβάλλεται να κάνουμε την αντεπίθεσή μας. Δείχνει και το μέγεθος του Ολυμπιακού ότι είμαστε 6 βαθμούς μπροστά από τον 2ο και είμαστε στενοχωρημένοι. Δείχνει πολλά πράγματα. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Πρέπει απλά να αλλάξουμε την εικόνα μας».

Για το αν είναι προβληματισμένος:

«Σίγουρα, είμαι προβληματισμένος, όμως είμαι και σίγουρος για την ποιότητα της ομάδας μας. Ξέρω τους παίκτες μας και οτι μπορούμε να κάνουμε το 5 στα 5 στα ματς που απομένουν. Οπότε έχω πιο πολλή εμπιστοσύνη παρά φόβο για το τι θα συμβεί στη συνέχεια».

Για το αν ο Ολυμπιακός διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος:

«Σίγουρα είναι κακό φεγγάρι για εμάς και ντεφορμάρισμα, κάτι το οποίο φαίνεται και από τα αποτελέσματα μας. Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα και πρέπει να καταφέρουμε να γυρίσουμε τα πράγματα».

Για την επιστροφή του:

«Εντάξει, καταρχάς ότι γύρισε ο Αλέκος στην ομάδα είναι πολύ σημαντικό. Ηρθα σε ένα γήπεδο που ξέρω. Δεν ήθελα να προκαλέσω. Ηθελα να νικήσει η ομάδα μου. Ημασταν άτυχοι. Ηθελα και εγώ μετά από ένα μήνα να δείξω τι μπορώ να κάνω. Ημουν άτυχος, όμως, πιστεύω ότι έχω δείξει ποιος είμαι με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις μου».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button