ΜΠΑΣΚΕΤ

«Πρέπει να αντιδράσουμε…»

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός οφείλει να βρει τρόπο να ξεφύγει από την κάκιστη εικόνα που βγάζει στα τελευταία του εκτός έδρας παιχνίδια, αναφέρθηκε ο Μίλαν Τόμιτς.

 

Στην δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας συντριβή στην Ευρωλίγκα υποχρεώθηκε ο Ολυμπιακός στη Μόσχα και μάλιστα με κάκιστη εμφάνιση. Με τον βοηθό προπονητή του Μίλαν Τόμιτς να στέκεται στην ανάγκη η ομάδα να αντιδράσει

«Είπαμε κάποια πράγματα, τα οποία δεν βγάλαμε στο παρκέ. Κάναμε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. Μόνο στο πρώτο τρίλεπτο παίξαμε κάτι. Δεν αντιδράσαμε καθόλου. Η Κίμκι πήρε τη διαφορά και εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να σκεφτούμε. Δεν υπήρξε αντίδραση από την πλευρά μας», είπε αρχικά.ο Μίλαν Τόμιτς, για να προσθέσιε

«Η δουλειά η δική μας είναι να κοουτσάρουμε και η δουλειά των παικτών είναι να παίζουν. Είναι πολλά τα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, όπως επίσης και τα ταξίδια. Δεν μπορούμε να ψάχνουμε για δικαιολογίες. Ο καθένας πρέπει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Πρέπει να βγούμε από αυτή την ήττα».

Είναι πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα πρέπει να κερδίσεις τα παιχνίδια, να αλλάξεις λίγο το τσιπάκι στο μυαλό και να συνεχίσεις.

Για το τι έφταιξε: «Ήταν γενικώς άσχημη η εικόνα μας, πρέπει να αντιδράσουμε από αύριο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button