ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πονοκέφαλος για ενίσχυση και “αποπομπές”

Aρκετοί από τους παίκτες του Ολυμπιακού, από το υπάρχον ρόστερ θα αποτελέσουν παρελθόν, εν όψει  της νέας σεζόν και όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό το να “ξεφορτωθείς” παίκτες με συμβόλαιο δεν είναι και το πιο εύκολο.

Στην εν λόγω κατάσταση δεν συμπεριλαμβάνεται ο Μποτία. Ο Ισπανός θα φύγει καθώς ούτε ο ίδιος “καίγεται” να μείνει αλλά και όταν έγιναν οι όποιες συζητήσεις δεν βρέθηκε σημείο τομής.  Στην περίπτωση του ..μένω ελεύθερος και όλα καλά έγκειται και ο Ιβουσιτς.

Πάμε τώρα στα δύσκολα. Ο Οτζίτζα  μπορεί να φέρεται ότι έχει προτάσεις, αλλά ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να τον πουλήσει κοψοχρονιά. Ο καθένας έχει την τιμή του και ο Βέλγος, που από ένα σημείο και πέρα χάθηκε στη μετριότητα ,σαφέστατα είναι παίκτης ποιότητας.

Πάρντο και Σεμπά είναι ακόμα  δύο που θα αποχωρήσουν. Με την αγορά της Κίνας να τους περιμένει,σύμφωνα με πληροφορίες , όταν σε λίγο καιρό θα ανοίξει η αγορά της χώρας. Η απόφαση να φύγουν είναι ειλημμένη. Ο Μάριν είναι μία ξεχωριστή περίπτωση. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019, υπάρχουν τάσεις στην ομάδα που θέλουν να μείνει, αλλά το “αγκάθι” ,ξέχωρα από θέματα που υπάρχουν με τον χαρακτήρα του μέσα στα αποδυτήρια είναι ότι τον Ιανουάριο θα είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου θέλει . Αρα η του ανανεώνεις το συμβόλαιο και περιμένεις η εύχεσαι να έρθει μία “Σάλκε” να τον μοσχοπουλήσεις.

Για το θέμα του επιθετικού, η παρουσία του Καρίμ στο Μουντιάλ είναι ένα θέμα .  Διότι αν το Ιράν προχωρήσει ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού  θα αργήσει να έρθει και ίσως χάσει τον πρώτο προκριματικό. Οι δύο διαθέσιμοι φορ θα είναι οι Βέργος και Τζούρτζεβιτς ,όπως είναι τώρα τα πράγματα. Για τον πρώτο όμως, δεν ξέρουμε τις προθέσεις για τον δεύτερο που έχει μείνει στο περιθώριο υπάρχει η λύση του δανεισμού. Αν όμως ο Ολυμπιακός δεν έχει βρεί επιθετικό (ακούγεται το όνομα του Καρέλη) τότε δύσκολα θα φύγει κάποιος από τους υπάρχοντες.

Βέβαια πονοκέφαλος υπάρχει και για τα …άκρα, μιας και αν φύγουν Σεμπά, Πάρντο,Μάριν και βάλτε και τον Μιραλάς  η απόκτηση τουλάχιστον τριών παικτών για να μην πούμε παραπάνω που θα καλύψουν το εν λόγω κενό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button