ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Πολύ όμορφο συναίσθημα να σκοράρεις σ’ αυτό το γήπεδο!»

Τον ενθουσιασμό του για το πανέμορφο γκολ, που πέτυχε κόντρα στην Ριέκα, εξέφρασε ο Οτζίτζα Οφόε.

Σε πολύ καθοριστικό παίκτη για την οικονομία των κρίσιμων αναμετρήσεων του Ολυμπιακού με τη Ριέκα αποδεικνύεται ο Βαντίς Οτζίτζα Οφόε.

Ο Βέλγος μέσος , ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες έδως εμάχη με τον …χρόνο, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε , κατάφερε όχι μόνο να τεθεί στα πλάνα του Μπέσνικ Χάσι, αλλά και να αποδειχθεί σε ποδοσφαιριστή ιδιαίτερα καταλυτικό.

Με το πανέμορφο γκολ, που πέτυχε στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης ισοφάρισε σε 1-1 αξιοποιώντας ιδανικά την ασίστ του Κώστα Φορτούνη κι έδωσε το σύνθημα για την τελική αντεπίθεση,

Ο Βέλγος μέσος τόνισε πως είναι φοβερό συναίσθημα να σκοράρεις στο «Καραϊσκάκης», ενώ δεν παρέλειψε να ζητήσει συγκέντρωση, ενόψει της ρεβάνς:

«Πολύ όμορφο συναίσθημα να σκοράρεις σε αυτό το γήπεδο. Ήταν ένα σημαντικό γκολ για μας και μπορώ να το απολαύσω μετά τη νίκη μας. Η Ριέκα είναι δύσκολος αντίπαλος, το ξέραμε, αλλά παίξαμε πολύ καλά, κάναμε πολλές ευκαιρίες και βλέπουμε ότι έχουμε αρχίσει να γινόμαστε πραγματική ομάδα.

Ξέρουμε πλέον τι να περιμένουμε στη ρεβάνς και, αν πάμε με την ίδια συγκέντρωση και προσπάθεια, τότε μπορούμε να περιμένουμε καλά πράγματα. Το σημαντικό είναι να πιστεύουμε στον εαυτό μας και την πρόκριση».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button