ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Πολύ σημαντικό παιχνίδι»

 

Στην σπουδαιότητα της αναμέτρησης με τον Πανναξιακό αναφέρθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

 

Στον βαθμό επικινδυνότητας που κρύβει για την νταμπλούχο ομάδα βόλεί γυναικών του Ολυμπιακού η αναμέτρηση με τον Πανναξιακό, στάθηκε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός έσπευσε να σημειώσιε ότι ο προσεχής αντίπαλος των «ερυθρόευκων» βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση:

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και ντέρμπι σε αυτό το γύρο η αναμέτρηση με τον Πανναξιακό. Ο αντίπαλός μας παίζει καλύτερο βόλεϊ σε σχέση με πέρσι και μέχρι στιγμής έχει ένα λάθος με την Ηλιούπολη εντός έδρας αλλά εκτός από αυτό το ματς παίζουν καλά και είναι σε καλή κατάσταση. Είναι ένα ντέρμπι πολύ σημαντικό για εμάς αλλά και για την ομάδα της Νάξου. Ωστόσο ελπίζω ότι στην έδρα μας και ξανά με τον κόσμο μας θα κερδίσουμε αυτό το ματς».

 

Μαλασάι: «Οπωσδήποτε νίκη»

Το σύνθημα για νικη απέναντι στον Παννξιακό, που θα ανοίξει διάπλατα τον δρόμο στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου, έδωσε η Ναντζέγια Μαλασάι:

«Η ομάδα μας προέρχεται από την σπουδαία πρόκριση στους «8» του Challenge Cup και την πολύ δύσκολη νίκη κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο όπως η Τσανάκαλε. Ωστόσο προς το παρών αφήνουμε πίσω τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που μπορούν να περιμένουν και θέλουμε να οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στον Πανναξιακό για να κάνουμε το βήμα κατάκτησης της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια της σεζόν».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button