ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Πολύ σημαντικό παιχνίδι»

Στην κρισιμότητα της αυριανής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο πρώην τεχνικός των «ερυθρόλευκων» και νυν της Μπαρτσελόνα Γιώργος Μπαρτζώκας.

 

Στις ιδιαιτερότητες, αλλά και τον βαθμό δυσκολίας που συγκεντρώνει για την Μπαρτσελόνα η αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, εστίασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο 51χρονος Έλληνας τεχνικός των Καταλανών, πλέον,  οποίος τον Μάϊο του 2013 αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με τους «ερυθρόλευκους» στο αξέχαστο Final-4  του Λονδίνου, στάθηκε στην εκπληκτική άμυνα που χαρακτηρίζει τους πρωταθλητές Ελλάδας:

Αναλυτικά τα όσα είπε για το παιχνίδι που θα διεξαχθεί αύριο στην Βαρκελώνη: «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας στο οποίο χρειαζόμαστε τη νίκη. Για να φτάσουμε σε αυτή θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα στο αγωνιστικό μας πλάνο. Ξέρουμε καλά πως ο Ολυμπιακός παίζει καλή άμυνα και θα πρέπει κι εμείς να ανταποκριθούμε σε αυτό τον τομέα του παιχνιδιού».

Όταν ρωτήθηκε για τον Βίκτορ Κλαβέρ και αν είναι σε θέση να παίξει, απάντησε: «Πονάει στο γόνατο, αλλά θα αγωνιστεί κανονικά».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button