ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πολύ σημαντική νίκη»

Στην αξία της επικής ανατροπής του Ολυμπιακού επί της Ριέκα αναφέρθηκε ο Κώστας Φορτούνης.

 

Ο Ολυμπιακός έδειξε καρδιά και … «καρύδια» μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας απέναντι στη Ριέκα, φτάνοντας σε μία από τις σημαντικότερες ανατροπές της σύγχρονης ευρωπαϊκής του ιστορίς.

Μίας νίκης με 2-1 που παρέχει προβάδισμα πρόκρισης στους πρωταθλητές Ελλάδας με φόντο τους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League

Ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος αποτέλεσε την πρώτη χρονικά αλλαγή του Μπέσνικ Χάσι στο 65ο αντί του Σεμπά ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ανατροπής του Ολυμπιακού και της σπουδαίας επιτυχίας κόντρα στη πρωταθλήτρια Κροατίας.

Ο 25χρονος διεθνής μέσος τόνισε ότι η ομάδα του κατάφερε να πάρει ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα,ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί επί κροατικού εδάφους:

«Σίγουρα έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι είναι μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Καταφέραμε και γυρίσαμε το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και καταφέραμε να πάρουμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Εχουμε τώρα τον επαναληπτικό όπου θα αντιμετωπίσουμε πίεση αφού θα αγωνιστούμε εκτός έδρας. Εχουμε το προβάδισμα και θέλουμε να το διατηρήσουμε στην ρεβάνς».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button