ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

«Πολύ σημαντική νίκη»

Στην αξία του εκτός έδρας θριάμβου επί της Γκορζόβ στάθηκε η προπονήτρια του Ολυμπιακού Ελένη Καπογιάννη.

 

Μαθήματα ολοκληρωτικού μπάσκετ παρέδωσαν τα κορίτσια του Ολυμπιακού περνώντας με θριαμβευτικό τρόπο από την Πολωνία, όπου διέσυραν με το εκκωφαντικό 85-56 την γηπεδούχο Γκορζόβ.

Η προπονήτρια των νταμπλούχων Ελλάδας εστίασε στην αξία της νίκης

«Ηρθαμε σε μία δύσκολη έδρα. Ξέρουμε ότι η Γκορζόβ στην έδρα της έχει πιο πολύ αυτοπεποίθηση και εμείς προερχόμασταν από ήττα. Αν θέλουμε να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα θα έπρεπε μέσα εδώ να νικήσουμε. Ξεκινήσαμε λίγο νευρικά  λόγο του κόσμου όμως στην πορεία το διορθώσαμε. Διορθώσαμε πολύ την άμυνά μας δεν βρήκαν σχεδόν πουθενά διαδρόμους για να σκοράρουν. Και βρεθήκαμε σε καλή επιθετική ημέρα, ακολουθώντας όμως το πλάνο μας. Με συγκεκριμένα συστήματα και απλά οι παίκτριες μας εκτέλεσαν με τον σωστό τρόπο την σωστή στιγμή.  Συγχαρητήρια στις παίκτριες μας γιατί είναι πολύ καλή νίκη αυτή και προχωράμε.

Ολες οι παίκτριες είναι ετοιμοπόλεμες για συγκεκριμένους ρόλους απλά όλες χρειάζονται έναν χρόνο προσαρμογής στην ομάδα. Υπολογίζουμε σε όλες και αργά ή γρήγορα, θα έχουν σπουδαίο ρόλο. Οποιος και να είναι αυτός είναι σπουδαίος».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button