ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Πολύ σημαντική νίκη»

Την ικανοποίησή του από το 3-1 επί της Παναχαϊκής εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν.

 

Στην αξία της νίκης επί της Παναχαϊκής εστίασε ο Σλόμπονταν Μπόσκαν.
Ο Σέρβος προπονητής των «ερυθρόλευκων» εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του από την απόδοση παικτών, που δν είχαν να επιδείξουν πολλά λεπτάσυμμετοχής σε προηγούμενα επίσημα παιχνίδια των Κυπελλούχων Ελλάδας:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς γιατί χρησιμοποιήσαμε παίκτες που δεν είχαν την ευκαιρία να παίξουν μέχρι στιγμής. Παρότι παίξαμε κόντρα στην Παναχαϊκή, όταν χρησιμοποιείς στο αρχικό σχήμα 3-4 παίκτες απαιτείται λίγος χρόνος για να αποδώσουν βάσει των δυνατοτήτων τους αφού ο αγώνας είναι διαφορετικός από την προπόνηση. Είμαι ευχαριστημένος με τη νίκη και με το 3-1, γιατί είχα και την ευκαιρία να ξεκουράσω κάποιους παίκτες. Τώρα έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας για να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Τσούπκοβιτς: «Συνεχίζουμε…»

Ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης, Κονσταντίν Τσούπκοβιτς δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr τα εξής: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, από φυσικής και ψυχικής πλευράς γιατί προερχόμασταν από την αναμέτρηση με τη Σουργκούτ, όπου καταναλώσαμε πολύ ενέργεια και συναισθήματα. Η Παναχαϊκή δεν είχε τίποτα να χάσει και έπαιξε ελεύθερα, όμως στο τέλος εμείς πήραμε μια ακόμα νίκη και συνεχίζουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button