ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πολύ κοντά σε Τιλί ο Ολυμπιακός

Μία ανάσα από την ένταξη του Γάλλου φόργουορντ της Μπασκόνια βρίσκονται πλέον οι «ερυθρόλευκοι» σύμφωνα με το έγκυρο «Eurohoops.net».

 

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Κιμ Τιλί επιχειρεί ο Ολυμπιακός!

Σύμφωνα με το έγκυρο «Eurohoops.net» οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν κάνει το πιο καθοριστικό βήμα για την ένταξη του διεθνούς Γάλλου φόργουορντ, ο οποίος την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπασκόνια.

Κι αυτό γιατί, η πλευρά του παίκτη παρουσιάζεται θετική στην προοπτική να πάρει μεταγραφή στους Πειραιώτες.

Με βαση τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, οι επαφές των δύο πλευρών είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο κι εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, ο Τιλί θα υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με την προοπτική επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο.

Η περίπτωση του 29χρονου μοιράζει ιδανική αφού ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική του Ολυμπιακού, ενώ αποτελεί το άριστο «συμπλήρωμα» του Γιώργου Πρίντεζη στην νευραλγική θέση «4»

Τη χρονιά που μας πέρασε, ο Γάλλος άσος αγωνίστηκε σε 32 αναμετρήσεις με τα χρώματα της Μπασκόνια και είχε κατά μέσο όρο 6.9 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ σε κάτι περισσότερο από 19 λεπτά συμμετοχής.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button