ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πολύ κοντά σε Ρόμπερτς ο Θρύλος! (Videos)

Μία ανάσα από τον 32χρονο Αμερικανό γκαρντ των Σάρλοτ Χόρνετς,Μπράϊαν Ρόμπερτς, απέχουν πλέον οι «ερυθρόλευκοι».

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι Πειραιώτες φέρονται να βρίσκονται μία ανάσα από το να ολοκληρώσουν την απόκτηση του 32χρονου Αμερικανού γκαρντ των Σάρλοτ Χόρνετς

Οι Πειραιώτες φέρονται να καταλήγουν στον Ρόμπερτς, λόγω και του γεγονότος ότι διαθέτει όοα εκείνα τα χαρακτηριστικά τα οποία ταιριάζουν στην φιλοσοφία του Ολυμπιακού και φαίνεται να αρέσει πάρα πολύ στoν Γιάννη Σφαιρόπουλο

Ο εν λόγω παίκτης γνωρίζει από … συνθήκες Ευρωλίγκας αφού είχε έχει «συστηθεί» τα προηγούμενα χρόνια στο ευρωπαίκό κοινό από την θητεία του στην Μπάμπεργκ όταν και υπήρξε συμπαίκτης του Κάιλ Χάινς λίγο καιρό πριν ο Αμερικανός σέντερ πάρει την απόφασή του να συνεχίσει στην Θρύλο!

Αξίζει να τονιστεί ότι έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στον μαγικό κόμσο του  ΝΒΑ με τις φανέλες των Nιου Όρλεαν Πέλικανς των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς;, αλλά και των Σάρλοτ Χόρνετς, με τους οποίους αγωνίστηκε στην προηγούμενη σεζόν.

Με τους Χόρνετς ο Ρόμπερτς είχε να επιδείξει μέσο όρο  είχε 3.5 πόντους, 1 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ ανά 10.1 λεπτά συμμετοχής.

Η έφεσή του στα οργανωτικά καθήκοντα, αλλά και η μοναδική του ικανότητα να αξιοποιεί ιδανικάτους συμπαίκτες του, τον έφεραν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Επίσης, βελτίωσε αισθητά το περιφερειακό του σουτ κατά τη διάρκεια της θητείας του στο NBA κι εκτιμάται ότι μπορεί να προσδώσει ποιότητα στους «ερυθρόλευκους»

Ας δούμε στα παρακάτω videos ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του Μπράιαν Ρόμπερτς.

https://youtu.be/Rbk67rnmWao

https://youtu.be/W65RxuGKIjI

https://youtu.be/BIgpwhLj8ac

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button