Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πολύχρονος Όλοφ! (Videos)

829542

Τα 39α του γενέθλια γιορτάζει σήμερα ο παλαίμαχος πλέον διεθνής Σουηδός στόπερ του Θρύλου και με αφορμή αυτό το σπουδαίο γεγονός, το Redaroume.gr κάνει ένα μίνι αφιέρωμα στα πεπραγμένα του με τα «ερυθρόλευκα».  

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον Όλοφ Μέλμπεργκ!

Ο διεθνής παλαίμαχος – πλέον – Σουηδός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού συμπληρώνει αισίως 39 χρόνια ζωής και όλοι εμείς εδώ στο «Redaroume.gr» του ευχόμαστε ολόψυχα να τα …χιλιάσει και να είναι πάντοτε ευτυχισμένος!

Ο Όλοφ Μέλμπεργ, ο οποίος είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2009 από την Γιουβέντους με τηνα απίστευτη ποιότητα και τα έντονα ηγετικά του χαρακτηριστικά αποτέλεσε για μία τριετία (2009-2012) τον «βράχο» της «ερυθρόλευκης» οπισθοφυλακής συνθέτοντας με τον αρχηγό Αβραάμ Παπαδόπουλο ένα από τα κορυφαία δίδυμα κεντρικών αμυντικών της Ευρώπης

Ο Μέλμπεργκ πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα Ελλάδας (2011, 20120, ένα Κύπελλο Ελλάδας (2012), ωστόσο ήταν από τους σημαντικότερους πρωταγωνιστές της πορείας του Ολυμπαικού μέχρι στους «16» του Champions League  της περιόδου 2009-10, αλλά και μέχρι τους «16» του Europa League  της περιόδου 2011-12.

Ανήκει στην κατηγορία των ξένων παικτών, οι οποίοι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μπήκε στο πνεύμα και την ιδιοσυγκρασία του Θρύλου! Λατρεύτηκε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού για το πάθος, την αγωνιστικότητά του, την τρομερή διάθεση για προσφορά, αλλά και τα έντονα ηγετικά του χαρακτηριστικά!

Ας θυμηθούμε στα παρακάτω videos τις κορυφαίες στιγμές που χάρισε στον Θρύλο ο τεράστιος Όλοφ Μέλμπεργκ!

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button