ΜΠΑΣΚΕΤ

Πολύχρονος κόουτς των τίτλων (videos)

Τα γενάθλιά του γιορτάζει σήμερα ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής.

 

 

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή είναι η σημερινή ημερομηνία για τον Γιάννη Σφαιροπουλο! Ο προπονητής του Ολυμπιακού γιορτάζει τα γενέθλιά του και ολόκληρη η «ερυθρόλευκη» οικογένεια, όπως είναι φυσικό, του εύχεται ολόψυχα πάντα επιτυχίες και κατακτήσεις τροπαίων!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής έχιε οδηγήσει τον Θρύλο σε δύο συνεχόμενες κατακτήσεις πρωταθλημάτων και οδεύει ολοταχώς φέτος για το «τρία στα τρία» δοδηγώντας εκ του ασφαλούς τους  Πειραιώτες στην κατάληψη της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου. Παράλληλα, φιλοδοξεί να προσθέσει το όνομά του στην ιδιαίτερα τιμητική κατηγορία των Ελλήνων προπονητών, που έχουν να επιδείξουν κατάκτηση Ευρωλίγκας.

Κάτι, που λίγο έλειψε να το πετύχει τον Μάιο του 2015 στο Final-4  της Μαδρίτης, όταν και είχε οδηγήσει τον Ολυμπιακό μέχρι τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όλοι εμείς εδώ στο Redaroume.gr του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία

Ας θυμηθούμε στα παρακάτω videos  ορισμένες από τις μεγαλύτερες στιγμές, που έχει χαρίσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στον Ολυμπιακό σε αυτό το πέρασμα των δυόμιση ετών!

https://youtu.be/3-kv8agbdtM

https://youtu.be/ykk-NFCe2HY

 

https://youtu.be/CrSRnTVzunA

https://youtu.be/eSrMu5VPZIE

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button