ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πολύχρονος Γιώργαρε ψυχάρα! (Videos)

Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα (22/2) ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού Γιώργος Πρίντεζης, o oποίος γίνεται 33 ετών. 

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον Γιώργο Πρίντεζη!

Ο διεθνής φόργουορντ και από τους σημαντικότερους στυλοβάτες της ομάδας που έχει τρομοκρατήσει την Ευρώπη όλα αυτά τα χρόνια, γιορτάζει τα γενέθλιά του, αφού γίνεται αισίως 33 ετών

Η σημαία του Θρύλου και η προσωποποίηση της προσπάθειας, του μόχθου, της επιμονής, της δίψας για διακρίσεις, γιορτάζει τα γενέθλιά της και ολόκληρη η «ερυθρόλευκη» οικογένεια εύχεται ολόψυχα στον Γιώργαρο ό,τι καλύτερο!

Έναν παίκτη πρότυπο για όλους, την καριέρα του οποίου θα ζήλευαν ακόμη και οι πιο φτασμένοι παίκτες του κόσμου.

Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στα 15 του χρόνια το καλοκαίρι του 2000, όταν και είχε παρουσιαστεί από την πειραϊκή ΚΑΕ έχοντας δίπλα του παίκτες της εμβέλειας των Ντέϊβιντ Ρίβερς και Ντίνο Ράτζα (!) μας έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια απίστευτες στιγμές χαράς, εκστασιασμού και επιτυχιών.

Από πού να πρωτοξεκινήσει κανείς! Από το αξέχαστο νικητήριο καλάθι στον νικητήριο τελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Πόλη το 2012, το τρίποντο – πρόκρισης επί της Μπαρτσελόνα, τις επικές του εμφανίσεις κόντρα στον Παναθηναϊκό, την Ρεάλ Μαδρίτης, τα πρωταθλήματα, που έχει σηκώσει;

Τα εκατομμύρια πιστοί οπαδοί του Ολυμπιακού, όπως και εμείς όλοι εδώ στο Redaroume.gr ευχόμαστε ολόψυχα στον Γιώργαρο, ευτυχία, υγεία και φυσικά μόνο επιτυχίες και πολλούς ακόμη τίτλους με τον Θρύλο!

Aς θυμηθούμε ορισμένες από τις στιγμές, όπου ο Γιώργος Πρίντεζης μας έχει στείλει όλους στα ουράνια!!

 

 

https://youtu.be/dJoD9rpHKtk

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button