ΜΠΑΣΚΕΤ

Πολλές απουσίες και “φινάλε” για τους βοηθητικούς

Με σύνθεση… ανάγκης έγινε η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού.

Πιο συγκεκριμένα, Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης βρίσκονται σε Βαρκελώνη και Κωνσταντινούπολη αντίστοιχα για τις ανάγκες τηλεοπτικών γυρισμάτων της Ευρωλίγκας.

Παράλληλα, εκτός προπόνησης παρέμεινε ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος ταλαιπωρείται από σφίξιμο στον τετρακέφαλο, ενώ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έβγαλε μέρος αυτής, καθώς ακόμη δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον σπασμό στη μέση.

Επίσης, το πρόγραμμα έγινε χωρίς τον Ντέιβιντ Μπλατ, λόγω του Yom Kippur (ημέρα Εξιλασμού). Πρόκειται ίσως για την πιο σπουδαία γιορτή του εβραϊκού θρησκευτικού έτους. Αυτήν την ημέρα, βάσει του εβραϊκού εθίμου, σταματούν να δουλεύουν, νηστεύουν και πηγαίνουν στις Συναγωγές.

Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του κόουτς, Κεστούτις Κεμζούρα, ενώ αυτή ήταν η τελευταία ημέρα παρουσίας των βοηθητικών (Χάρις Τσάπμαν, Νίκος Στυλιανού, Φώτης Λαμπρόπουλος, Χριστόφορος Στεφανίδης, Νεμάνια Μιλόσεβιτς και Κλιντ Τσάπμαν).

Να τονιστεί πως αύριο (20/09) στις 9:55 οι Πειραιώτες θα αναχωρήσουν για το Ηράκλειο, όπου θα λάβουν μέρος στο «3rd International Basketball Tournament Crete».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button