ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ποια συναίνεση; Πρώτα η διαφάνεια!

Ξεκάθαρη και κρυστάλινη ήταν η θέση του Ολυμπιακού στην συνάντηση που έγινε μεταξύ των τεσσάρων ομάδων με τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Βασιλειάδη και παρουσία του προέδρου της Σούπερ Λιγκ, Γιώργου Στράτου και του διευθύνοντα συμβούλου της Λιγκας, Βασίλη Γκαγκάτση, για τα ζητήματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των πρωταθλητών, Γιάννης Βρέντζος ξεκαθάρισε ότι δεν προσφέρεται καμμία συναίνεση από τον Ολυμπιακό αν δεν βασιλέψει πρωτίστως η διαφάνεια και η ισονομία. Δηλαδή τα δύο ζητήματα που έχουν θέσει με κάθε επισημότητα οι πρωταθλητές στην Super League.

Ποια είναι αυτά τα ζητήματα; Φυσικά αυτά που εκκρεμούν και αφορούν τους αφανείς ιδιοκτήτες και τις πολυιδιοκτησίες με μετόχους στοιχηματικών που εμπλέκονται στο ποδόσφαιρο. Σε ότι αφορά επίσης το θέμα της διαφάνειας, ο Ολυμπιακός ζήτησε από την Πολιτεία να τελειώσει η ερμαφρόδιτη κατάσταση στην ΕΠΟ της οποία τα αποτελέσματα βλέπουν όλοι…

Στο δεύτερο σκέλος, αυτό της ισονομίας, εκφράστηκε η έντονη δυσαρέσκεια για την εικόνα των διαιτητών και όσα ευτράπελα γίνονται τελευταία στο ποδόσφαιρο.

Χαρακτηριστικά μάλιστα ειπώθηκε, όχι από τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού, αλλά από κάποιον άλλο, πως το πέναλτι που δεν δόθηκε στην Λιβαδειά “δεν μπορεί να μην το είδε ο διαιτητής. Δεν είναι δυνατόν”.

Τέλος όταν τέθηκε θέμα “εμπιστοσύνης” μεταξύ των “4” μεγάλων, ο Γιάννης Βρέντζος ξεκαθάρισε πως εμπιστοσύνη δεν μπορεί να υπάρξει όταν έχουμε σκιώδεις διοικήσεις και συμπλήρωσε: “Να μας πουν ποιοι είναι, να υπάρξει διαφάνεια, να πληρούν τους όρους συμμετοχής στο ποδόσφαιρο και μετά να συζητήσουμε οτιδήποτε”.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button