ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ποδαρικό» στο νέο έτος με «κάρφωμα» στον πελάτη!

Την 11η διαδοχική της νίκη στη φετινή Α1 θα επιδιώξει να πετύχει η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, απέναντι στον Παναθηναϊκό (17:00 – ΕΡΤ-2).

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς έχει επανέλθει η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή λόγω των εορτών.

Οι Πειραιώτες που επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τρίτη (2/1/2018) μετά το ρεπό της Πρωτοχρονιάς, αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (3/1/2018) στις 17:00 στο Γυμναστήριο Μετς τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Volleyleague.

H αναμέτρηση με τους «πράσινους» θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 2. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πετύχουν το «11Χ11» στο φετινό πρωτάθλημα διευρύνοντας στο 24-1 το ρεκόρ των νικών σε βάρος του Παναθηναϊκού. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button