ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πλησιάζει η κρίσιμη ώρα για την παραμονή Σπανούλη!

δδ

Μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδα αναμένεται να γίνει το καθορισιτκό ραντεβού των αδελφών Αγγελόπουλου με τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Σηκώνουν μανίκια στον Ολυμπιακό αναφορικά με την χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου
Τα επινίκια και η μέθη της κατάκτησης του δεύτερου συνεχόμενου τίτλου αποτελούν μία πολύ όμορφη ανάμνηση πλέον,με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να ρίχνονται με τα μούτρα στη δουλειά.

Η αρχή έγινε με την απόκτηση του Οκάρο Ουάιτ (σ.σ απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για το τυπικό μέρος της μεταγραφής του 24χρονου φόργουορντ ) με τον MVP του φετινού πρωταθλήματος να αποτελεί μία πολύ καλή προσθήκη για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Πλέον, βασική επιδίωξη για τους δύο ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, είναι να τελειώσει με τον ιδανικότερο τρόπο το ανοικτό «μέτωπο» του Βασίλη Σπανούλη.

Την επόμενη λοιπόν εβδομάδα έχει προγραμματιστεί ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές για να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους. Κοινή τους βούληση είναι να ξαναδώσουν τα χέρια και ο 34άχρονος αρχηγός να κλείσει την καριέρα του στο Λιμάνι.

Ικανή και αναγκαία συνθήκη γι’ αυτό, όμως είναι οι αμοιβαίες υποχωρήσεις ως προς το οικονομικό «κομμάτι», ώστε ο Βασίλης Σπανούλης να διευρύνει και τα επόμενα χρόνια την αγαπημένη του συνήθεια, που έχει γίνει λατρεία όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας του στο Λιμάνι!

Ποια είναι αυτή; Μα το να σηκώνει Κούπες, όπως μαρτυρούν οι κατακτήσεις τριών πρωταθλημάτων (2012, 2015, 2016), δύο κατακτήσεων Ευρωλίγκας (2012, 2013), ενός Κυπέλλου Ελλάδας (2011) και ενός διηπειρωτικού (2013).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button