ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Πλήρωσε το άγχος της πρεμιέρας

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο φετινό μαραθώνιο του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι με προβλήματα στην άμυνα και με αρκετό άγχος ελέω πρεμιέρας γνώρισαν την ήττα από την άγνωστη τους Μπούστο Βερόνα με 7-6 στην Ιταλία.

Ο Ολυμπιακός είχε σημαντικό ρόλο στο να βρει δίχτυα καθώς έμεινε σχεδόν 16 λεπτά χωρίς να σκοράρει σε αντίθεση με την Βερόνα που έβρισκε πιο εύκολα λύσεις στην επίθεση, από την άλλη η διαιτησία έπαιξε σημαντικό ρόλο και σίγουρα κατάφερε να δημιουργήσει προβλήματα και στις δυο ομάδες αν και ο Ολυμπιακός στην τελευταία περίοδο φαίνεται να βρήκε τον παλιό του εαυτό και προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι και σίγουρα θα  τα κατάφερνε αν είχε λίγο χρόνο παραπάνω

Στα του αγώνα, ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καλά στην αναμέτρηση καθώς βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ με ένα τέρμα του Ντι Σόμα. Οι Πειραιώτες απάντησαν άμεσα με το Φουντούλη στον παραπάνω, ενώ ο Μουρίκης 2:05 πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου έδωσε προβάδισμα για λίγο στην άμυνα καθώς δευτερόλεπτα πριν το φινάλε της πρώτης περιόδου ο Νταμόντε έκανε εύκολα το 2-2.

Στην δεύτερη περίοδο οι δυο ομάδες συνέχισαν να πηγαίνουν χέρι-χέρι, μέχρι και τα μισά της περιόδου εκεί όπου οι ερυθρόλευκοι φάνηκε να κατέρρευσαν και οι Ιταλοί με τους  Μιράρκι και Ντράσοβιτς  μπόρεσαν και  πήραν προβάδισμα με 4-2.  Οι Πειραιώτες έμοιαζαν μπλοκαρισμένοι και όσο και αν προσπαθούσαν δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις και σαν να μην έφτανε αυτό οι Νταμόντε και Ντράσοβιτς έκαναν το 6-2 για την ομάδα τους.

Στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις  στην επίθεση όμως έπαιζαν  καλύτερη άμυνα. Το τρίτο γκολ της ελληνικής ομάδας ήρθε 17:24 μετά το δεύτερο, όταν ο Μπούσλιε σκόραρε στον παραπάνω για το 6-3, με το οποίο έκλεισε η τρίτη περίοδος.

Στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος να κάνει την μεγάλη ανατροπή  ο Αργυρόπουλος – Κανακάκης κέρδισε σε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Φουντούλης για το 6-4.  Οι Ιταλοί όμως συνέχισαν να παλεύουν ο  Ντι Σόμα σκόραρε στην αμέσως επόμενη επίθεση  και έφερε πάλι την διαφορά στα τρια γκολ. Ο Ομπράντοβιτς μείωσε σε 7-5 2:30 πριν το τέλος, ενώ ο Γούνας έφερε το παιχνίδι στο γκολ (7-6) 1:00 πριν το τέλος. Στο τέλος όμως δεν έπαιξε καλή άμυνα και στα 38” ο Μυλωνάκης αποβλήθηκε οι Ιταλοί κράτησαν την μπάλα και ο Ολυμπιακός γνώρισε την  ήττα με 7-6.

Βερόνα – Ολυμπιακός 7-6 (2-2, 4-0, 0-1, 1-3)

Βερόνα (Μάρκο Μπαλντινέτι): Λάζοβιτς, Ντόλτσε, Νταμόντε 2, Αλεσιάνι, Φοντέλι, Ντι Σόμα 2, Ντράσοβιτς 2, Μπρούνι, Μιράρκι 1, Λουόνκο, Καζαζόλα, Νικόσια

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Γούνας 1, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Ομπράντοβιτς 1, Γαλανόπουλος

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button