Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Πλήρης στην περιφέρεια η ομάδα του Σπανούλη»

rochestie-taylor-maccabi

Στους λόγους, που τον οδήγησαν στην απόφαση να μην πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε ο Τέιλορ Ρότσεστι.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Το όνομα του Τέιλορ Ρότσεστι απασχόλησε και μάλιστα έντονα τον Ολυμπιακό, πριν οι πρωταθλητές Ελλάδας καταλήξουν τελικά στην περίπτωση του Έρι Γκριν για την ενίσχυση της περιφέρειάς τους.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος είναι και κάτοχος διαβατήριου από το Μαυροβούνιο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «οne.co.il» τόνισε ότι ο σημαντικότερος λόγος, που τον εξώθησε στην απόφαση να μην ρισκάρει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ήταν η πληρότητα που έχουν να επιδείξουν οι πρωταθλητές Ελλάδας στην περιφερειακή τους γραμμή:

«Δεν μετάνιωσα που δεν πήγα στον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Σπανούλη είναι πλήρης στην περιφέρεια και πιστεύω πως αυτό δεν θα ήταν καλό για μένα. Είμαι χαρούμενος που πήγα σε μία ομάδα, όπως η Λοκομοτίβ Κουμπάν, που έχει στόχο την κατάκτηση του Eurocup, ενώ πέρυσι είχε μία εξαιρετική πορεία στην Ευρωλίγκα, φτάνοντας μέχρι το Final 4. Ο Ράις παλιότερα αποφάσισε να παίξει στο Eurocup και το κατέκτησε με τη Χίμκι, ενώ υπάρχει και η Βαλένθια που είχε ξεκινήσει πέρσι με ένα 28-0. Γενικά, υπάρχουν πολύ καλές ομάδες στο Eurocup και έτσι ο κόσμος δεν θα πρέπει να το μειώνει. Φέτος, στη Λοκομοτίβ Κουμπάν έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες και περιμένουμε να πετύχουμε τους στόχους μας», ήταν η απάντηση του Ρότσεστι στην ερώτηση για το αν μετάνιωσε που είχε «όχι» στον Ολυμπιακό και την Ευρωλίγκα.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button