Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη!»

1507337

Στην αξία της κατάκτησης των τριών βθαμών κόντρα στον Ηρακλή αναφέρθηκε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

 

Στην ιδιάζουσα αξία που αποκτά για τον Ολυμπιακό η κατάκτηση των τριών βαθμών κόντρα στον Ηρακλή, στάθηκε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Ο διεθνής Σέρβος μέσος των πρωταθλητών Ελλάδας, επίσης, δενπαρέλειχε να εστιάσει στη δύναμη ψυχής, που έδειξαν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, ώστε να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να φτάσουν στον θρίαμβο, που τους διατήρησε ακλόνητους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα

«Δεχθήκαμε ένα γκολ νωρίς, όμως, δείξαμε χαρακτήρα και κερδίσαμε το παιχνίδι. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν η μεγάλη πίεση. Δεν ήταν απαραίτητη. Δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι ή όχι», είπε αρχικά ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, για να προσθέσει

«Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός και οι δύο ομάδες είχαν πρόβλημα. Αυτοί έπαιζαν άμυνα και εμείς περισσότερο επίθεση, όποτε είναι λογικό να είχαμε μεγαλύτερο πρόβλημα. Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να ξεκουραστούμε. Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Πήρε ρίσκο ο προπονητής και έβαλε μέσα νέους παίκτες. Προς το παρόν τα πράγματα πηγαίνουν καλά».

Ερωτηθείς για τη μάχη του πρωταθλήματος ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς επεσήμανε: «Θα είναι πολύ ενδιαφέρον η φετινή διοργάνωση. Περιμένω ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button