ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περνάει για πλάκα τα προκριματικά! (Videos)

1

Με αφορμή το γεγονός ότι μετράμε αντίστροφα για τις πρώτη μάχη του Ολυμπιακού κόντρα στη Χάποελ Μπεερ Σεβά, το Redaroume σας θυμίζει όλες τις προκρίσεις των πρωταθλητών Ελλάδας σε προκριματικούς γύρους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Με σύμμαχο την εμπειρία,την ποιότητά του, αλλά και την παράδοση, που τον θέλει να προκρίνεται στις συντριποτικά περισσότερες φορες, όπου έχιε υποχρεωθεί να μπει στην μάχη των προκριματω΄ν του Champions League, ο Ολυμπιακός θα ριχτεί στην μάχη του τρίτου προκριματικού γύρου.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έμαθαν χθες το βράδυ τον πρώτο τους φεινό ευρωπαϊκό αντίπαλο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και αυτός θα είναι η Χάποελ Μπεερ Σεβά.

Με αφορμή την επερχόμενη έναρξη των φετινώψν ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Θρύλου το Redaroume σας υπενθυμίζει τί έχουν κάνει οι πρωταθλητέ Ελλάδας σε όλες τις περιπτώσεις, όπου υποχρεώθηκαν να δώσουν αγώνες της προκριματικής φάσης στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Γενικότερα ο Θρύλος σε πέντ προκριματικές φάσεις έχει πανηγυρίσει 4 προκρίσεις, ενώ μοναδική φορά, όπου γεύτηκε την πίκρα του αποκλεισμού ήταν τον Αύγουστο του 2008 κόντρα στην Ανόρθωση.

Σεζόν 1997-98

Πλέι – Οφ

Ολυμπιακός – Μοζίρ 5-0

Μοζίρ – Ολυμπιακός 2-2

 

Σεζόν 1998-99:

Πλέι – Οφ

Ολυμπιακός – Ανόρθωση 2-1

Ανόρθωση – Ολυμπιακός 2-4

 

Σεζόν 2008-09:

Πλέι – Οφ

Ανόρθωση – Ολυμπιακός 3-0

Ολυμπιακός – Ανόρθωση 1-0

 

Σεζόν 2009-10:

Γ’ Προκριματικός Γύρος

Σλοβαν Μπρατισλάβας– Ολυμπιακός 0-2

Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας 2-0

 

Πλέι – Οφ

Σέριφ – Ολυμπιακός 0-2

Ολυμπιακός – Σέριφ 1-0

Θυμηθείτε στα παρακάτω videos όλες τις προκρίσιες του Θρύλου σε φάση προκριματικών του Champions League

 

 

https://youtu.be/W0P0k06ugBg

https://youtu.be/dGziUg9tv_w

Σχετικά Άρθρα

Back to top button