Uncategorized

«Περιμένω μια ευκαιρία!»

7857895_1401644754

Αποφασισμένος να επιστρέψει με δυναμικό τρόπο στην Εθνική ομάδα του Μεξικό δηλώνει ο Άλαν Πουλίδο.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Τις μετοχές του στο διεθνές ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχει ανεβάσει κατακόρυφα ο Άλαν Πουλίδο μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο δεύτερο μισό της φετινής περιόδου με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο 25χρονος Μεξικανός φορ άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Μάρκο Σίλβα από τα …μαλλιά και με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις και τα γκολ, που πέτυχε, εκτόξευσε στυα ύψη τον δείκτη αυτοπεποίθησής του, συμβάλλοντας τα μέγιστα, ώστε να κατακτηθεί πανεύκολα το 43ο πρωτάθλημα στην ιστορία του Αυτοκράτορα.

Την ίδια στιγμή, πάντως, ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Μεξικό Χουάν Κάρλος Οσόριο ανακοίνωσε την προεπιλογή των 40 παικτών του Μεξικού για το Κόπα Αμέρικα, στην οποία δεν υπάρχει το όνομα του 25χρονου άσου του Θρύλου.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, ο Άλαν Πουλίδο παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσα της πατρίδας του, τονίζοντας ότι από την πλευρά του θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις, ώστε να ξανακερδίσει τη θέση του στην Εθνική ομάδα του Μεξικού.

«Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο χρόνος αυτός ήταν διαφορετικός από τον προηγούμενο. Περισσότερος χρόνος για να παίζω. Περισσότερα γκολ που έχω βάλει. Κατέκτησα το πρωτάθλημα. Είναι ό,τι καλύτερο συνέβη στην καριέρα μου. Δυσκολεύτηκα για να βρεθώ στην 11άδα, αλλά το κατάφερα. Αισθάνομαι ότι είμαι ανταγωνιστικός και μπορώ να πετύχω τα πάντα. Τώρα έχουμε μπροστά μας το Κύπελλο. Είναι άλλη μια μεγάλη πρόκληση», ήταν τα λόγια του και συνέχισε.

«Μου είναι κάτι πολύ περίεργο. Κάνω σωστά πράγματα, αλλά τίποτα. Αντίθετα, άλλοι που έχουν τα ίδια γκολ με εμένα είναι στην Εθνική. Είναι κάτι πολύ περίεργο. Εάν θέλω να πάω στο Μουντιάλ; Είμαι από το Μεξικό και θέλω να το εκπροσωπήσω. Θα κάνω ό,τι μπορώ. Ελπίζω ο Θεός να βάλει το χέρι του και να έρθει η κλήση».

Καταλήγοντας, ο Μεξικανός ανέφερε. «Τι περιμένω; Μα την κλήση. Τη λίστα για να επιστρέψω. Πετυχαίνω γκολ. Είμαι πρωταθλητής αλλά δεν μου έχει δοθεί η ευκαιρία για να είμαι και πάλι στην Εθνική. Μπορώ να συγκρίνω τον εαυτό μου με τον καθένα. Το μόνο που χρειάζομαι είναι μια ευκαιρία, και τότε θα αποδείξω ότι την αξίζω».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button