ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Περιμένουμε τον Ολυμπιακό!»

gianniotas-olympiakos

Στο γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ περιμένει τις τελικές εισηγήσεις του προπονητή των «ερυθρόλευκων» Μάρκο Σίλβα αναφορικά με το μέλλον του Γιάννη Γιαννιώτα αναφέρθηκε ο πρόεδρος των πρωταθλητών Κύπρου Πρόδρομος Πετρίδης.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Για όλα τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν το μέλλον του ΑΠΟΕλ μίλησε ο Πρόδρομος Πετρίδης.
Ο Πρόεδρος της πρωταθλήτριας Κύπρου αναφέρθηκε σε μια σειρά ζητημάτων, που άπτονται της χάραξης του μεταγραφικού σχεδιασμού των «γαλαζοκιτρίνων», με το θέμα του Γιάννη Γιαννιώτα να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Μεταξύ άλλων μίλησε:

Για τον Γιαννιώτα:
«Δεν έχει αλλάξει τίποτα από την τελευταία φορά που τοποθετήθηκα. Είχα συνάντηση με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και είπαμε ότι θα πρέπει να περιμένουμε τον Ολυμπιακό και τον προπονητή για το αν θα διατηρήσει τον Γιαννιώτα στο ρόστερ. Αν όχι έχουμε το πάνω χέρι για να τον εντάξουμε με τη μορφή δανεισμού και πάλι για ακόμα ένα χρόνο».

Για το αν υπάρχουν στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ και άλλοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού:
«Ναι είμαστε σε συνομιλία και εντός των επόμενων ημερών θα ξεκαθαρίσουν κάποια θέματα. Από τα ονόματα που έχουν ακουστεί υπάρχει ενδιαφέρον για τον Βέργο και τον Κολοβό, όχι όμως για τον Μαρτίνες. Όσον αφορά τον Μανιάτη είναι δύσκολη περίπτωση. Μέχρι 31 Αυγούστου υπάρχει μεταγραφική περίοδος. Προσπάθεια μας είναι να ολοκληρώσουμε το ρόστερ μας και να είμαστε έτοιμοι για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Για τον Βέργο:
«Είναι ένα νεαρό ταλέντο κάτω των 21 ετών και δεν παίρνει θέση στη κατάλογο Α΄. Είναι μια πιθανότητα να έρθει στην ομάδα, όμως δεν είναι η προτεραιότητα για τη θέση αφού θα είναι δεύτερη ή τρίτη λύση μαζί με τον Πιέρο».

Για τον Ντε Βινσέντι και αν υπάρχει πρόταση:
«Δεν έχουμε καμία πρόταση. Δεν θα τον παραχωρήσουμε εύκολα. Ήταν ο μάνατζερ του στην Κύπρο για ανανέωση του συμβολαίου του. Θα περιμένουμε και ανάλογα θα πράξουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button