ΜΠΑΣΚΕΤ

Περιμένει το «Ο.Κ.» του Ουάιτ!

757bc7f6a9d5657800fe698011a0c407_XL

Ασφυκτικό πρέσινγκ από τον Ολυμπιακό στον 24χρονο Αμερικανό φόργουορντ του Α΄ρη, ο οποίος εξετάζει σοβαρά όλα τα ενδεχόμενα.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Οκάρο Ουάιτ επιχειρεί να πετύχει ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την μάγκικη κατάκτηση τουδεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος, έχουν σηκώσει …μανίκια, αναφορικα΄με την υλοποίση του μεταγραφικού τους σχεδιαμσού.

Με το όνομα του Αμερικανού φόργουορντ του Άρη να βρίσκεται ψηλά στη «ερυθρόλευκη» λίστα.

Ο 24χρονος φόργουορντ προέρχεται από μία καταπληκτική σεζόν με τη κιτρινόμαυρη φανέλα , όπως μαρτυρούν οι 13,9 πόντοι και τα 7.3 ριμπάουντ που κατέβαζε ανά παιχνίδι

Μάλιστα και με βάση τα όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε βάσει του ρεπορτάζ, φέρεται αν είναι ικανοποιημένος από την πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας, δελεάζεται από την προοπτική της Ευρωλίγκας, ωστόσο, δεν εγκαταλείπει την προοπτική συμμετοχής του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Εξαρχής είχε τονίσει πως ήθελε να συμμετάσχει σε Summer League ώστε να κυνηγήσει κάποιο συμβόλαιο με ομάδα του ΝΒΑ και μάλιστα χτες προέκυψε πως αυτό θα γίνει για λογαριασμό των Ορλάντο Μάτζικ.

Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν ότι ο Ουάιτ θα πράξει ανάλογα με τον Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος παρά την επιθυία του να δοκιμάσει την τύχη του στο ν μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, επέλεξε πέρυσι το καλοκαίρι την προοπτική των πρωταθλητών Ελλάδας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button