ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Περήφανος που φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού”

Με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία του στον Ολυμπιακό μίλησε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, μιλώντας στην κάμερα της Nova. Ο Ιρανός  μίλησε για το αίσθημα του να ετοιμάζεται να γίνει πρωταθλητής αλλά και για το κομμάτι της παρουσίας του Τάκη Λεμονή στον “Ερυθρόλευκο” πάγκο.

Αναλυτικά: 

Για το πως περνάει τους πρώτους μήνες στον Ολυμπιακό και το αν είναι ιδιαίτερα αυτά τα πρώτα του γενέθλια ως παίκτης των «ερυθρόλευκων»:«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές. Έχω πει πολλές φορές ότι θεωρώ τον Ολυμπιακό μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Είμαι πάρα πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ και που φοράω τη φανέλα της ομάδας. Πάντα θα δίνω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου. Νιώθω πάρα πολύ τυχερός στον Ολυμπιακό και πιστεύω το ότι βρίσκομαι εδώ είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που έχω δεχθεί στη ζωή μου. Θέλω λοιπόν να τα δίνω όλα και να συνεχίσω με τον καλύτερο τρόπο στην ομάδα».

Για την παρουσία του στην Εθνική Ιράν και το ενδεχόμενο να παίξει στα τελικά του Μουντιάλ: «Πράγματι, η ομάδα βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο για την πρόκριση στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Χρειαζόμαστε μόνο μία νίκη στα επόμενα τρία παιχνίδια αλλά φυσικά θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε περισσότερες. Για μένα προσωπικά θα είναι μια πολύ μεγάλη χαρά και τιμή. Είναι η δεύτερη φορά που προσπαθώ με την ομάδα αυτή να βρεθώ σε μια μεγάλη διοργάνωση και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Για τη βελτίωση του Ολυμπιακού με τον Τάκη Λεμονή και το τι άλλαξε στις προπονήσεις: «Όταν ήρθε ο νέος προπονητής εγώ έλειπα με την Εθνική, όμως γύρισα δύο μέρες πριν το παιχνίδι με τον Πλατανιά και είδα πραγματικά ότι η ομάδα ήταν πανέτοιμη για ένα δύσκολο και σημαντικό ματς. Ήρθα γεμάτος όρεξη για να βοηθήσω κι εγώ. Στο παιχνίδι αυτό δείξαμε ότι είμαστε βελτιωμένοι και ότι ήμασταν αποφασισμένοι για τη νίκη. Πιστεύω ότι για λίγα λεπτά μέσα στο παιχνίδι χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και περάσαμε δύσκολες στιγμές τόσο εμείς όσο και ο κόσμος στην εξέδρα όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Όμως μετά το ημίχρονο γυρίσαμε στο γήπεδο αποφασισμένοι για να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και να φτάσουμε στη νίκη. Ήταν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, χρειαζόμασταν αυτούς τους τρεις βαθμούς και θέλω να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα ματς μέχρι να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για τον επόμενο αντίπαλο, την Κέρκυρα: «Νομίζω πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί η Κέρκυρα δεν είναι κακή ομάδα. Είναι μια καλή ομάδα και την αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας. Θα βάλουμε τα δυνατά μας, θέλουμε να έχουμε καλή απόδοση και να πάρουμε και αυτούς τους τρεις βαθμούς γιατί αυτό θα είναι ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου».

Για το πως λειτουργεί στην ψυχολογία των παικτών το γεγονός ότι η ομάδα χρειάζεται δύο ακόμη νίκες ως τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου: «Νομίζω πως όταν μια ομάδα πρόκειται να γίνει πρωταθλήτρια, τα συναισθήματα είναι πάρα πολύ έντονα και για τους παίκτες και για τον κόσμο. Για αυτό τον λόγο θέλουμε να προχωρήσουμε καλά στα επόμενα ματς για να καταφέρουμε τον στόχο μας. Φυσικά όμως θέλουμε και το Κύπελλο γιατί είναι και αυτό ένα τρόπαιο που θέλουμε να προσθέσουμε στην ιστορία μας, επομένως θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε και στις δύο διοργανώσεις. Στο τέλος της χρονιάς θέλουμε να έχουμε κατακτήσει και τα δύο τρόπαια».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button