ΜΠΑΣΚΕΤ

«Περήφανος που είμαι στον Ολυμπιακό!»

Την ευτυχία του για το γεγονός ότι ανήκει στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια εξέφρασε ο Γιώργος Μπόγρης.

Κάθε λόγο να χαμογελάει, είχε ο Γιώργος Μπόγρης λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μακάμπι, που  βρήκε τον Ολυμπιακό να θριαμβεύει με το εκκφαντικό 94-64

Ο διεθνής σέντερ στάθηκε στη δύναμη ψυχής που έδειξαν οι «ερυθρόλευκοι» φτάνοντας με επιβλητικό τρόπο στην νίκη, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι αισθάνεται υπερήφανος, που ανήκει στην οικογένεια του Θρύλου:

«Κρατάμε την αντίδρασή μας. Κλείσαμε την παρένθεση μετά την ήττα από την Μπασκόνια και παίξαμε καλά απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν μας ταίριαζε πολύ. Καταφέραμε να δώσουμε το ρυθμό μας και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Είμαστε μία ομάδα με 12 παίκτες που είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι για κάθε παιχνίδι και στιγμή. Έχουμε βαρύ πρόγραμμα, αύριο πετάμε και μπροστά μας έχουμε ένα παιχνίδι που είναι must για εμάς, για να αφήσουμε μία και καλή το ματς με την Μπασκόνια πίσω μας».

Για το γεγονός ότι είναι αγαπητός στον κόσμο: «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Έχω προσπαθήσει πολύ, έχω κάνει ένα σημαντικό κύκλο στην καριέρα μου. Έχω φτύσει αίμα όλα αυτά τα χρόνια, ξέρω που βρίσκομαι και θέλω να δουλεύω καθημερινά σκληρά, ώστε να εκμεταλλεύομαι κάθε λεπτό στο παρκέ. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button