ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Περήφανος που είμαι στον Ολυμπιακό!»

Στην Αθήνα βρίσκεται ήδη ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, ώστε να «τρέξει» τον μεταγραφικό σχεδιασμό

 

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης (17/7) ο Ντέϊβιντ Μπλατ

Ο 59χρονος νέος τεχνικός του Ολυμπιακού , ο οποίος έχει υπογράψει για δύο χρόνια στους Πειραιώτες, ήρθε στη χώρα μας για να διευθετήσει όποια λεπτομέρεια εκκρεμεί σχετικά με την προετοιμασία, αλλά και το σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο Ντέϊβιντ Μπλατ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και συζητούν συνεχώς για το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Οι Πειραιώτες έχουν ήδη αποκτήσει τους Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, Ζακ ΛεNτέι και Σάσα Βεζένκοφ, ενώ σήμερα ανακοίνωσαν και την προσθήκη του πρώην φόργουορντ της Ζαλγκίρις, Αξελ Τουπάν.

«Μίλησα πρώτα με τον Ολυμπιακό και ουσιαστικά μόνο με τον Ολυμπιακό. Είναι μια ομάδα που έχει ειδική κουλτούρα».

Συνεχίζοντας, επισήμανε: «Είμαι πολύ περήφανος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα και για τον κόσμο μας». Σε ό,τι αφορά τις πρώτες υποσχέσεις που έδωσε: «Θα παίξουμε απλό και όμορφο μπάσκετ»

Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος. Με τον νέο προπονητή του Θρύλου να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος και ευδιάθετος. Σημειώνοντας πώς «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά στην Ελλάδα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button