ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Περήφανοι που είμαστε στον Ολυμπιακό!»

Την έμπρακτη στήριξή της στον ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, εξέφρασε η Διεύθυνση της Σχολής του Πύργου.

 

Αναλυτικά:

«Το ποδόσφαιρο για εμάς είναι διασκέδαση. Είναι κοινωνικοποίηση. Είναι τρόπος ζωής. Τις ίδιες αρχές για το ποδόσφαιρο έχει και ο Ολυμπιακός και γι’ αυτό εδώ και αρκετά χρόνια είμαστε στο Δίκτυο Σχολών του.

Ο Ολυμπιακός μας δίνει τη δυνατότητα ν’ ανοίγουμε κάθε ημέρα τα «φτερά» μας και να δουλεύουμε σωστά με στόχο την αξιοποίηση όλων των ταλέντων των παιδιών που μας εμπιστεύονται.

Επιμένουμε στη συνεργασία μας αυτή γιατί είναι προς όφελος μας. Μόνο κερδίζουμε. Κανείς από την Σχολή μας δεν θα ξεχάσει την επίσκεψη στην Αρχαία Ολυμπία όπου είχαμε υποδεχτεί την ομάδα Beijing Enterprise από την Κίνα. Ήταν μια μοναδική στιγμή για όλους μας και εκεί νιώσαμε ότι ο Ολυμπιακός είναι παγκόσμιος!

Με προτροπή του Ολυμπιακού βοηθούμε ιδρύματα της περιοχής μας που φροντίζουν παιδιά και είμαστε «κοινωνοί» του οράματος του Προέδρου μας κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για μια κοινωνία με Ανθρώπους.

Είμαστε περήφανοι που είμαστε στον Ολυμπιακό και περήφανοι που συμμετέχουμε σε ότι νέο και πρωτοποριακό εφαρμόζει η διοίκηση του κ. Μαρινάκη στο σύλλογο».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button