ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Περήφανοι που είμαστε εδώ!»

Στην αξία που έχει αποκτήσει για τον ίδιο και την γενιά των παικτών που προέρχονται από τις ακαδημίες η ενεργός συμμετοχή τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Για ακόμη ένα παιχνίδι πρωταθλήματος ο Θανάσης Ανδρούτσος πήρε φανέλα βασικού στον Ολυμπιακό, έχοντας ενεργό συμμετοχή στην πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Βέροιας με 2-1.

Ο εκπρόσωπος της «επόμενης γενιάς» του Ολυμπιακού, δεν έκρυψε την υπερηφάνειά του για το γεγονός ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Νικολάου και Γιώργος Μανθάτης που προέρχονται από τις ακαδημίες ζουν το όνειρό τους παίρνοντας συμμετοχές με την φανέλα της κορυφαίας ελληνικής ομάδας:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τους Γιώργο Μανθάτη και Παναγιώτη Ρέτσο:

«Είμαστε κοντά στα 11 χρόνια με τον Μανθάτη και κοντά στα 10 με τον Ρέτσο. Είμαστε από πολύ μικροί μαζί και ξέρουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον».

Για το αν έδωσε κάποια συμβουλή στον Νικολάου:

«Όχι, είναι ένα παιδί που ξέρει να προσαρμόζεται σε κάθε γήπεδο και παρόλο που είναι μικρότερος από εμένα έχει την κατάλληλη εμπειρία από μόνος του. Σίγουρα θα του δώσω και θα μου δώσει συμβουλές. Ο ένας μιλάει στον άλλον και αυτό είναι πολύ σημαντικό»

Για το εάν έχει δεχθεί ο ίδιος κάποια συμβουλή

«Η συμβουλή που μου δίνουν κυρίως είναι να ευχαριστηθώ το παιχνίδι. Να είμαι ο εαυτός μου. Να μην αγχωθώ και να είμαι γεμάτος χαρά. Εγω κοιτά να τα δίνω όλα για την ομάδα μου. Να δίνω το 100% και πιστεύω ότι αν τα δίνεις όλα θα έρθει και ένα καλό παιχνίδι».

Για το αν του είπε κάτι συγκεκριμένο ο Πάουλο Μπέντο:

«Κάτι ιδιαίτερο όχι. Μας αντιμετωπίζει όπως όλους. Συνεχίζουμε να τα δίνουμε όλα στην προπόνηση».

Για το αν νιώθει ότι αποτελεί παράδειγμα για τα μικρά παιδιά:

«Σίγουρα νιώθουμε περίεργα και είμαστε περήφανοι που είμαστε εδώ. Το βλέπουν και τα άλλα τα παιδιά ότι δεν είναι απίθανο να βρεθούν παιδιά από την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα. Είναι σημαντικό για τα παιδιά που έρχονται»

Για το γεγονός ότι στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού αγωνιζόταν κυρίως στη θέση του σέντερ φορ:

«Όπου με βάλει ο προπονητής θα δώσω το 100%. Στη ομάδα των Νέων έπαιζα ως σέντερ φορ ή πίσω από τον σέντερ φορ. Μου αρέσει να παίζω κυρίως ως οκτάρι, δίπλα στον Λούκα Μιλιβόγεβιτς».

Για το ποιο είναι το ίνδαλμά του:

«Μου αρέσει πάρα πολύ ο Μιλιβόγεβιτς και σαν συμπεριφορά και σαν αθλητής».

Για το επίσημο ντεμπούτο του στην αναμέτρηση με την Αρούκα:

«Είναι ένα ξεχωριστό ντεμπούτο, όταν μπαίνεις σε ένα ματς του Γιουρόπα Λιγκ και κυρίως στα προκριματικά. Ενιωθα περίεργα. Εβλεπα τον κόσμο. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα. Αισθάνθηκα ότι ο προπονητής με χρειάζεται και έδωσα το 100%».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button