Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Πεντάρα» στον Πανιώνιο (Video)

pegasus_large_t_1041_67458502_type12905

Σαν σήμερα το 2010 ο Θρύλος με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κέβιν Μιραλάς διέσυρε με 5-0 τους Νεοσμυρνιώτες στον Ναό.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Με μία ευρεία νίκη επί του Πανιωνίου με 5-0 είναι άρρηκτα συνδεδεμένη χρονικά για τον Ολυμπιακό η σημερινή ημερομηνία.

Συγκεκριμένα, συμπληρώνονται έξι χρόνια από την ημέρα, όπου ο Θρύλος στην πρώτη σεζόν του Βαγγέλη Μαρινάκη στην προεδρία και με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην άκρη του πάγκου του επιχειρούσε την μεγάλη του επιστροφή στον θρόνο του αυτοκράτορα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στην διαδρομή τους προς την κατάκτηση του 38ου τίτλου, οι «ερυθρόλευκοι» συνέτριψαν τον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης» με το εμφατικό 5-0, έχοντας τον Κέβιν Μιραλάς σε «διαβολεμένα« κέφια!

Ο Βέλγος σούπερ σταρ στο 34’ με ένα απίστευτο σλάλομ εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Λάτκα κι άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό μέσα σε αποθέωση!

Ο προωθημένος Βασίλης Τοροσίδης στο 51’ εκμεταλλεύθηκε γύρισμα του Ρταούλ Μπράβο και με κοντινό σουτ έγραψε το 2-0 για τον Θρύλο. Ο Μιραλάς στο 68’ ανε΄βασε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 3-0 ανεβάζοντας τον προσωπικό του λογαριασμό, για να έρθει ο Μάρκο Πάντελιτς στο 78’ να πετύχει το 4-0. Το … κερασάκι στην τούρτα το πρόσθεσε ο Άλμπερτ Ριέρα στο 93’

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάρντο, Ραούλ Μπράβο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ (62′ Μοντεστό), Τοροσίδης, Ουρτάδο, Γιάννης Παπαδόπουλος, Φουστέρ (70′ Πάντελιτς), Φετφατζίδης, Ριέρα, Μιραλάς (77′ Νέμεθ).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μάχο, Βαρό, Λάτκα, Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς, Κουμορτζί (83′ Κολοβός), Σάμαρη, Γουνδουλάκης (60′ Χίκα), Ριέρα, Μπάλαμπαν (66′ Κούκετς).

 

Ας θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές εκείνου του θριάμβου του Ολυμπαικού στο παρακάτω video

Σχετικά Άρθρα

Back to top button