Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Πεντάρα» στον Πανθρακικό! (Video)

1168382

Σαν σήμερα το 2014 ο Θρύλος συνέτριψε με 5-1 την ακριτική ομάδα και συνέχισε την κούρσα του προς την κατάκτηση του 42ου τίτλου της ιστορίας του.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Με μία άνετη κι επιβλητική νίκη επί του Πανθρακικού, όπως μαρτυράει και το τελικό 5-1, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη χρονικά για τον Ολυμπιακό η σημερινή ημερομηνία.

Συγκεκριμένα, πριν από δύο ακριβώς χρόνια ο Θρύλος υπέταξε στον Ναό την ομάδα της Κομοτηνής, παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο και έδωσε συνέχεια σητν κούρσα του προς την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος της ιστορίας του

Ο Τσόρι Ντομίνγκες στο 36’ άνοιξε τον χορό των τερμάτων για τον Ολυμπιακό, για να έρθει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στο 39’ να πετύχει το 2-0.

Ο Τάσος Αυλωνίτης με όμορφη κεφαλιά στο 67’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 3-0, για να μειώσει προσωρινά ο Πανθρακικός σε 3-1 με τον Κάσες στο 79′.

Ο Διαμαντάκος στο 84’ με ωραία κεφαλιά έγραψε το 4-1 για τους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ το κερασάκι στην τούρτα, το πρόσθεσε ο Κώστας Μήτρογλου στο 90’ διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

 

Ας θυμηθούμε πώς έφτασε ο Ολυμπιακός σ’ αυτό το εμφαιτκό 5-1 επί του Πανθρακικού στο παρακάτω video

https://youtu.be/p3hlyc7JI5E

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button