Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Πεντάρα» σε Καλλονή στο «αντίο» του Αμπιντάλ! (Video)

Σαν σήμερα το 2014 ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 5-0 εκτός έδρας την ομάδα του ακριτικού νησιού στο αποχαιρετιστήριο ματς του Γάλλου σούπερ σταρ.

 

Με μία ευρεία εκτός έδρας νίκη επί της Καλλονής, η οποία συνοδεύτηκε με το ποδοσφαιρικό «αντίο» ενός πολύ μεγάλου παίκτη που αγωνίστηκε στα γήπεδα της Super League  είναι άρρηκτα συνδεδεμένη χρονικά για τον Ολυμπιακό η σημερινή ημερομηνία

Συγκεκριμένα, συμπληρώνονται δύο χρόνια από τη ημέρα,όπου ο τεράστιος Ερίκ Αμπιντάλ αποχαιρέτησε την ενεργό δράση, στην διάρκεια της οποίας κέρδισε τα πάντα, μα πάνω απ’ όλα τον σεβασμό και την εκτίμηση σύσσωμου του ποδοσφαιρικού πλανήτη!

Ο αποχαιρετισμός του τεράστιου αυτού ποδοσφαιριστή από τον Θρύλο έχει μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στην μνήμη όλων, αφού όλο το γήπεδο χειροκροτούσε ακατάπαυστα αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο, πάνω απ’ όλα

Στο καθαρά αγωνισιτκό μέρος η διαφορά που χώριζες τις δύο ομάδες ήταν τεράστια και αυτό ανταποκρίνεται και στο τελικό αποτέλεσμα.

Τον χορό των «ερυθρόλευκων» τερμάτων άνοιξε ο Γιάννης Μανιάτης στο 11’ για να ακολουθήσουν τα γκολ των Τσόρι Ντομίνγκες (63’), Χόρχε Μπενίτες (65’, 72’0 και Ανδρέα Μπουχαλάκη (78’) για το τελικό 0-5.

ΑΕΛ Καλλονής (Μαντζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέγιο, Γιορέντε, Πιπίνης, Καλτσάς, Χίμο Ναβάρο, Λεοζίνιο, Μανούσος (79′ Ραζάκ), Μίνγκας (74′ Κύπρου), Χωριανόπουλος (74′ Μπαρέρα).

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί (79′ Ελαμπντελαουί), Αμπιντάλ, Σιόβας, Μαζουακού, Εντινγκά, Μανιάτης, Κασάμι (66′ Μπουχαλάκης), Ντομίνγκες (71′ Φορτούνης), Μήτρογλου, Μπενίτες.

 

Ας θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές αλλά και το αντίο του Ερίκ Αμπιντάλ στο παρακάτω video

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button