ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παυλοπούλου: «Όμορφες στιγμές»

Για ακόμα μια φορά η  Πηνελόπη Παυλοπούλου ήταν μια από τις πρωταγωνίστριες της αναμέτρησης με την Βίσλα, με την άσσο των «ερυθρόλευκων», στις δηλώσεις της, με την άφιξη της αποστολής στην Αθήνα, να μιλά γι αυτή την τελευταία φάση, του αγώνα της Κρακοβίας τα συναισθήματα της αλλά και τον όμιλο της Euroleague.

Για την τελευταία φάση της αναμέτρησης:

«Το σκριν της Λικέντρα ήταν… όλα τα λεφτά. Όπως είδατε, έβγαλε και την παίκτρια της εκτός, αλλά και την παίκτρια μου, με αποτέλεσμα να έχω ανοικτό διάδρομο για το καλάθι».

Για το αν βγήκε από σύστημα ή σχεδιάστηκε εκείνη την στιγμή:

«Από την στιγμή που πήραμε το αμυντικό ριμπάουντ, ο προπονητής μας είπε να πάρω εγώ την μπάλα, να δημιουργήσω το pick n roll και να φτιάξω μια φάση όπως το προηγούμενο παιχνίδι. Δεν ήταν κάτι που σχεδιάσαμε, αλλά σε αυτά τα δευτερόλεπτα, κάνουμε ότι βγαίνει».

Για τα συναισθήματα αμέσως μετά το φινάλε:

«Εγώ έλεγα και ξανάλεγα τι στιγμή ζούμε. Είναι απίστευτο το συναίσθημα, μοναδικό, το λέω και τρέμω από χαρά. Είμαι πολύ συγκινημένη. Είναι πολύ σημαντικό που βρισκόμαστε στην Euroleague, όπως και η Νίκη Λευκάδας στο Eurocup. Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στα κορίτσια. Δύο ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη είναι σπουδαίο πράγμα. Τώρα προσπαθούμε να το απολαύσουμε, μέχρι να φτάσουμε στο επόμενο παιχνίδι και να εμφανιστούμε όσο πιο προετοιμασμένες γίνεται».

https://www.facebook.com/redaroume/videos/335993017156134/

Σχετικά Άρθρα

Back to top button