ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

Το αντίο του Κόλιανιν στον Θρύλο

 

Κατέκτησε πρωταθλήματα, Κύπελλα και φέτος το Ευρωπαϊκό με τον Ολυμπιακό και τώρα αποτελεί παρελθόν από την ομάδα που κατέκτησε το τρεμπλ! Ο λόγος για τον βοηθό προπονητή του Θοδωρή Βλάχου, Χρβόγε Κόλιανιν, που από σήμερα είναι και επίσημα πρώτος προπονητής της Βουλιαγμένης, καθώς ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Κόλιανιν ήταν δύο χρόνια στο πλευρό του Θοδωρή Βλάχου ενώ αποτελεί τον δεύτερο βοηθό προπονητή, ο οποίος αναλαμβάνει πρώτη ομάδα. Θυμίζουμε ότι η τελευτάια φορά που είχε συμβεί αυτό ήταν με τον Δημήτρη Μάζη! Και πάλι βοηθό προπονητή του Ολυμπιακού και του Θοδωρή Βλάχου συγκεκριμένα, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της Γλυφάδας τρία χρόνια πριν. Στην θέση του έμελλε να καθίσει ο Χρβόγε Κόλιανιν!

Με τον Κροάτη μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ερασιτέχνη να ευχαριστεί  όλη την “Ερυθρόλευκη” οικογένεια: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό που σεβάστηκε την επιθυμία μου να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και μου δίνει την ευκαιρία να εργαστώ σε έναν άλλο σύλλογο σαν πρώτος προπονητής. Πέρασα υπέροχες στιγμές αυτά τα δυο χρόνια στην ομάδα. Κατακτήσαμε τα πάντα. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Μιχάλη Κουντούρη, τον Θοδωρή Βλάχο και τον Νίκο Σκανδαλάκη, που μου έδωσαν την ευκαιρία να εργαστώ σε αυτό τον πολύ μεγάλο σύλλογο, αλλά και όλους τους αθλητές του Ολυμπιακού που ήμασταν μαζί αυτά τα δυο χρόνια».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button