ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Παραμένει ο Ένγκελς στον Ολυμπιακό»


Σύμφωνα με βελγικά Μέσα ενημέρωσης ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός πιθανότατα θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στους «ερυθρόλευκους».

Μία από τις ιδιαίτερες περιπτώσεις, που αφορούν τη διαμόρφωση του φετινού ρόστερ του Ολυμπιακού αποτελεί ο Μπιόρν Ένγκελς

Ο Βέλγος στόπερ, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι είχε αποκτηθεί από τους «ερυθρόλευκους» έναντι του ποσού των 7 εκατ. ευρώ είχε θεωρηθεί ως μία μεταγραφή – επένδυση για τα μετόπισθεν, ωστόσο, η άσχημη πορεία της ομάδας , είχε αντίκτυπο σε πολλούς παίκτες

Την ίδια στιγμή, βελγικά Μέσα συνεχίζουν τις αναφορές τους για το μέλλον του 24χρονου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος έχει συνδεθεί με πολλές ομάδες της πατρίδας του, οι οποίες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Σύμφωνα πάντως με νέο δημοσίευμα των συμπατριωτών του Ένγκελς και συγκεκριμένα της ιστοσελίδας «hln.be», ο 24χρονος θα παραμείνει σχεδόν σίγουρα και τη νέα σεζόν στους «ερυθρόλευκους».

Ο Βέλγος στόπερ, ο οποίος μετέχει στο βασικό στάδιο προετοιμασίας των Πειραιωτών στο Ζέεφελντ, παρουσιάζει αρκετά καλό πρόσωπο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button