ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρέμβαση εισαγγελέα για την ανακοίνωση της Θύρας 4

Tην παρέμβαση του εισαγγελέα φαίνεται πως έφερε η ανακοίνωση της Θύρας 4 αναφορικά με την παρουσία τους,παρά τις απαγορεύσεις, στο παιχνίδι με τη Λαμία, όπως αναφέρει  το Stival.gr.

Aναλυτικά το θέμα όπως αναφέρθηκε στο  stival.gr

“Την αντίδραση των εισαγγελικών αρχών προκάλεσε η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Θύρα 4, που παρότρυνε τους οπαδούς του Δικεφάλου να μεταβούν στη Λαμία για την αυριανή αναμέτρηση με την τοπική ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, η αθλητική εισαγγελέας κα Ευαγγελία Λιάσου, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για να διαπιστωθεί αν έχουν παραβιαστεί οι διατάξεις της αθλητικής νομοθεσίας, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου.

Στην ουσία η εισαγγελική παραγγελία καλεί την Ελληνική Αστυνομία να εξετάσει αν η ανακοίνωση του Συνδέσμου Θ4 εμπίπτει στην διάταξη του αθλητικού νόμου που απαγορεύει παρότρυνση σε πράξεις που αντιβαίνουν στην κείμενη νομοθεσία (δηλαδή αν η ανακοίνωση του Συνδέσμου προτρέπει τους αποδέκτες της να παραβούν την απόφαση απαγόρευσης της μετακίνησης οπαδών).

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Θύρα 4:

Η ώρα έφτασε. Κάθε βδομάδα περνάει ολοένα και πιο βασανιστικά. Το ασπρόμαυρο τρένο δε σταματάει πουθενά. Το Σάββατο θα είμαστε όλοι στην τόσο φιλόξενη και γεμάτη ωραίες αναμνήσεις Λαμία. Δε μας νοιάζει αν το γήπεδο είναι μικρό δε μας νοιάζει αν υπάρχουν απαγορεύσεις ή όχι. Τα 33 χρόνια είναι πολλά και ολόκληρες γενιές ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ δεν έχουν δει αυτόν τον τεράστιο σύλλογο να στέφεται πρωταθλητής Ελλάδος. Δεν αντέχουμε ούτε στην ιδέα να μην είμαστε δίπλα στην ομάδα σε όσα γήπεδα και αν αγωνιστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Γι αυτό λοιπόν ετοιμαστείτε, Λαμία ερχόμαστε.

Επίσης ο σύνδεσμος ανακοινώνει πως από σήμερα Πέμπτη 15/2 έως και την Τετάρτη 21/2 γίνονται οι προ-εγγραφές για τα εισιτήρια του ματς με τον ολυμπιακό. Απαραίτητη προσκόμιση αντίγραφου ταυτότητας και αριθμού αμκα(χωρίς αντίγραφο). Τέλος ενημερώνουμε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ πως την Παρασκευή 23/2 διοργανώνουμε pregame party πριν το ματς με το γαύρο στα γραφεία του συνδέσμου. Αφιερωμένη η βραδιά σε όλα τα φιλαράκια που λόγω της σαπίλας και της βρωμιάς που παίζει στο μπουρδέλο που ζούμε αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό. Σας περιμένουμε όλους. Η Θεσσαλονίκη ζει στιγμές παράνοιας και αυτό το πρωτάθλημα θα μείνει βαθιά χαραγμένο στη μνήμη όλων.

Μετά τιμής,
Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ ΘΥΡΑ 4

ΠΗΓΗ: The Stival.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button