ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παράταση μιας ημέρας στις ανανεώσεις

kn

Η απίστευτη κίνηση που παρουσιάζουν οι ανανεώσεις των νέων καρτών διαρκείας ώθησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός να παρατείνει μέχρι αύριο Τετάρτη τις αιτήσεις ανανεώσεων.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Η …παράνοια που έχει κυριεύσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού να ανανεώσουν τις κάρτες διαρκείας τους για την επόμενη απαιτητική σεζόν είναι απίστευτη!

Μόλις χθες Δευτέρα, η πειραίκή ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ξεπεράστηκαν ήδη οι 10.000 ανανεώσεις καρτών κι όλα δείχνουν ότι φουλάρουμε ολοταχώς για την κατάρριψη του περυσινού ρεκόρ των 21.300 καρτών διαρκείας!

Έτσι, το απομεσήμερο της Τρίτης (28/6) η ΠΑΕ Ολυμπιακός με νέα της ανακοίνωση γνωστοποίησε πως παρατείνεται κατά μία ημέρα η ανανέωση των καρτών διαρκείας για τους παλαιούς κατόχους. Η ζήτηση ήταν πάρα πολύ μεγάλη και η ΠΑΕ του Θρύλου αποφάσισε να δώσει μια μικρή παράταση ώστε να ικανοποιηθούν όλοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας, ότι λόγω της αυξημένης προσέλευσης των περυσινών κατόχων για ανανέωση των διαρκείας τους, θα δοθεί παράταση μίας ημέρας, για την Τετάρτη 29/6 από τις 10:00 μέχρι τις 18:00.

Επίσης ανανεώσεις γίνονται τηλεφωνικά στο 210-4800920 και μέσω internet στην σελίδα www.olympiacos.org.

Τέλος, αύριο θα υπάρξει ενημέρωση για τις ημερομηνίες των αλλαγών (όσων έχουν ανανεώσει) και της διάθεσης σε νέους κατόχους.»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button